special for you and me ! watch out !

Friday, December 23, 2011

TJ - Novel Syurga !

dimulakan dengan Bismillah , disudahi dengan Alhamdulillah :)
Assalamualaikum kawan2 :)

sebelum2 ni korang asik bace ENTRYINI dan ENTRYINI , tak pun INI
ape pendapat korang ? mesti korang fikir kim nie minat novellah , kaki novellah .
kan kan ??

okay , sekarang kim nak ajak korang bace novel Syurga pula .
*Ape novel syurga tu kim ? best ke ? cite pasal ape ?
aha , ni kim nak khabaq mai niee ~~



inilah novel yang kim nak bagitahu tu 
ALQURAN .
surat cinta dari Allah untuk kita :)

jom kita bace novel ni ramai2 , penenang jiwa , semua ilmu ade dalam nie , kalau rase resah , bacelah novel ni . insyaAllah Allah akan bantu segala yang diingini . Allah akan bantu hambanya yang menuntut ilmu :)

tapi kalau korang tak reti bace novel tu pun , jangan risau .
sebab sekarang nie dah ade ALQURAN DIGITAL tau .

cume halakan pen kepada Alquran tersebut 

pen tu yang akan tolong bacekan :)

boleh didapati dipasaran berdekatan .
if korang berminat pun dan susah nak cari , tak perlu susah2 
abah kim pun pengedar ALQURAN DIGITAL ni .
call je dia if nak , cume RM250 :)
0192925395

p/s : ape2 boleh tanye abah kim lah yee . 
kim tak tahu sangat .
tolong promote je . 
bende baik kan :)




Thanks for READING . Datang Lagi :)

16 cuit2 manja:

fiQ'Ra said...

sangat menarik.. akak ada terfikir nak buat hantaran Al-Quran digital tu.. akak tgk haritu dekat online RM400.. fikir2 jugak la.. RM250 ok lah harga dia.. berminat sangat ;) thankss kim war2 kan :))

Halimaton Saadiah Ngah Latip said...

insyaAllah akan tetap membaca novel syurga ini,terima kasih atas peringatan dari awak.

smilenajah93 said...

fiQ'Ra

wahh !! nak buat hantaran rupenyee , bagus juga tu kak . bolehlah dapat pahal banyak tu :) hee ~~~ yup2 Rm250 , tapi kalau jauh tu nak kene kira2 baliklah kak :) heee ~~ welcome kak !

smilenajah93 said...

Halimaton Saadiah Ngah Latip

yeah ~ insyaAllah , kita bace sama2 ye :)

Hypo Chan said...

semoga jangan beli je tapi kita baca sekali...betul3,benda baik sbaiknya kita kongsi bersama..

follow sini^^

smilenajah93 said...

Hypo Chan

ye betul tu :) insyaALlah ganjaran bersama :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus ni..

lbh mudah kan..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

hm , betul tu kak :)

cik ika said...

ika dpt dr kwn ika da tahfiz alquran..ckup berharga bagi ika~

Miss Nadya said...

nk dgr jgk al-quran digital 2 sbb xpnah dgr..

P/s : anak2 k.nad sume mnja..akaq sdih sbb 0wg dgki..

cik Kartun said...

nice entry kim.. maaf lame x jenguk :(

Selendang Merah said...

nice..sama2 kita membaca..jgn simpan jew kn..

smilenajah93 said...

cik ika

alhmdulillah ` bestkan :)

smilenajah93 said...

Miss Nadya

mcm alquran biasa cume ade orang bacekan :)

smilenajah93 said...

cik Kartun

lame x nmpk CK !~~

smilenajah93 said...

Selendang Merah

yeah ! betul tu :)