special for you and me ! watch out !

Wednesday, December 7, 2011

Contest | I Love My Blog


nak join ? klik banner

kenapa kim sayang blog kim ?
of courselah kene sayang ! kim sendiri yang buat blog ni . semuanya dari hasil titik peluh kim tau . bukan senang nak buat blog . huh , berkira2 juga dulu masa kim nak buat mende alah nie . tapi akhirnya kim sayang sangat blog kim :) kat sini lah kim luah perasaan , kat sinilah jumpe kawan2 baru . kat sini jugalah kim share ilmu and kelebihan kim . sayang sangatlah kat blog nie tau . sebagai bukti , tgk ENTRY INI kim sedih gile bile mende nie terjadi kat blog kim . tapi alhamdulillah , dah baik , and kim akan jaga blog kim ni baik2 :) insyaAllah ~~~






Thanks for READING . Datang Lagi :)

15 cuit2 manja:

PeJuAnG CinTa said...

akhirnya.. join pon ko.. :yes hahaha tq

smilenajah93 said...

PeJuAnG CinTa

eiceh ! haha ~ review blog ak ;P haha !

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk syg gak blog akak!!

cik Kartun said...

sape yang tak sayang blog dik oi..
CK p0n syg blog CK, sbb uh x nk dlete blog tu..tapi wat smntara tak dapat nk updet entry baru la dik..
CK tak nak menaip entry dlm keadaan emosi.

tya omar said...

aku tengok blog kau pun, aku dah sayang! =D

miss Fyqa said...

belog ni mmg comel. :)

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

saya lagilah :) hehe ~

smilenajah93 said...

cik Kartun

alah alah ~ kenapa CK ?? CK ok ke nie ??

smilenajah93 said...

tya omar

eheh ~ boleh pulak mcm tu ?? pelik la kau nie :PP

smilenajah93 said...

miss Fyqa

thanks syg ~ blog awak comel juga :)

cik Kartun said...

tak bape nk okey la kim.
doakan keadaan nie tak lame ehh..CK rindu nk p0st entry sob3x :(

PeJuAnG CinTa said...

kim senarai peserta dah kuar .. jom terjah !!!!!

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/senarai-peserta-contest-i-love-my-blog.html

9n0L4 said...

blog comel, mmg kite sayang kan. hee. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

faizal mohd said...

singgah menerjah blog anda. :)

ratu zuleyqha said...

dtg dari contest yg sama, follow #620. jom terjah blog eqha lak

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html