special for you and me ! watch out !

Friday, December 30, 2011

Im Home !

Assalamualaikum :)

Setelah lame berdiamkan diri , alhmdulillah , kembali sudah kali nie :)

wahh ~ penat sungguh cuti ni walaupun xdelah sehebat cuti2 lepas macam ENTRY INI dan ENTRY INI tapi okaylah juga sebab dapat meluangkan masa dengan family . bukan senang nak keluar sesama lagi2 abah dah keje , kim dah keje lagi nie , and adik kim pun bakal keje kan . dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan :)

entry lepas nie baru kim bagitahu kim g mane k :) 

daa ~~


Thanks for READING . Datang Lagi :)

6 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah balik pon kamu..cpt2 update..

smilenajah93 said...

@nuyui a.k.a miss YUI

hehe ! baik akk ~~ sebab akk saya update nnt :P hee ~~

cik Kartun said...

selamat kembali!!!
rindu2..buah tgn utk CK adew tak?? hehehe ;)

smilenajah93 said...

cik Kartun

yeahhhh!!! alamakk ,, xkluar duitlh cuti ni .. heehe

cik Kartun said...

wowww.. bercuti x kuar duit. mcm best bunyi nyewww.. ramai spons0r yew hehehe

smilenajah93 said...

cik Kartun

tu yang best kluar dengan family ;)