special for you and me ! watch out !

Sunday, December 25, 2011

Bye Bye !

Assalamualaikum :)
 ^.^v



kim tengok , ramai juga blogger yang nak menyepi nie . 
hehe ~ biasalah cuti ujung tahunlah katakan :)
dan bermula hari ini , kim juga akan mula menyepikan diri .

nie pun baru je siap kemaskan beg .
sekejap lagi dah nak bertolak .
tak tahu lagi mane hala tujunya , ibu kata PD .
hm , wait and see je lah yeee :)

doakan perjalanan kim selamat pergi dan balik yee .
kim juga akan doakan kawan2 yang lain , insyaALlah ..

di kesempatan nie juga nak ucapkan ...
SELAMAT BERCUTI ye kawan2 :)

semoga ceria selalu :)
BYE BYE !!!

Thanks for READING . Datang Lagi :)

5 cuit2 manja:

kura said...

seronoklah bercuti.. sy? sobs..

PeJuAnG CinTa said...

amboi.. tak ajak aku ~

smilenajah93 said...

kura

alahai , xpelah kura ~ lain kali boleh jugakan ::)

smilenajah93 said...

PeJuAnG CinTa

ahaks ! nk ajak kau buat ape , bikin gado je nanti :P haha !

cik Kartun said...

huhu menyepi sebb mo0d x baik agi kim..
dengan dugaan satu persatu dtg..
pape p0n slamat bercuti k :)