special for you and me ! watch out !

Wednesday, December 28, 2011

Satu malam RM100

# Bro , berapa untuk malam ni  ?


* hm , untuk you , I bagi RM100 je lah .

# wohow , manyak murah ! sanggup2 . 
   dah tak tahan nak tunggu lelama nie . 
   bile boleh masuk nie boss ?

* You nak masuk sekarang pun okay gak .
   Dalam tu pun tak sabar menunggu . dah lame tak de orang masuk

# ouh , ok , ok ! I masuk sekarang . Bayar sekarang ka ?

* bayar sekarang lahh . 

# RM100 sangguplah dari tidur merempat ..

* okay , beres . keluar before 12 tengah hari  macam biasa lah .

# okay boss ! thanks !

ha ! korang fikir ape tu ha ?? ish ish ish ...  
ni perbualan abah kim dengan pemilik homestay kat La Bella resort , mersing .
tapi diubah suai sikitlah untuk nampak sedap :P haha ! 
kim sekarang kat La Bella resort lah nie
jup lagi nak keluar dah :) 
SELAMAT BERCUTI !


Thanks for READING . Datang Lagi :)

8 cuit2 manja:

Anonymous said...

waa.. sakan ang bercuti yew kim :D

Semut Senyum said...

selamat bercuti juga.... =)

smilenajah93 said...

cik Kartun

haha ! boleh tahanlah ~ tapi x sebest tahun2 lepas ~~ heee !!

smilenajah93 said...

Semut Senyum

yeah ! thanks :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,jauh bercuti ea..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

hehe ! jauh jgelahhh :')

mazmiesya (-_-) said...

selamat bercuti.... :-)

smilenajah93 said...

mazmiesya (-_-)

dh balik dah :P