special for you and me ! watch out !

Monday, December 5, 2011

Improve Arabic

Assalamualaikum :)
hari ni kim menerima beberapa tugasan oleh ustaz kim untuk disiapkan .
kim kene buat 9 paper soalan bahasa arab dari buku teks tingkatan 3
alhamdulillah , tadi kim dah siapkan 3 paper bahasa arab .
ade lagi 6 paper yang perlu disiapkan .

kim nie kalau nk taip ABC , boleh la tahan cepatnya .
sekali kene taip arab daa ~ haha .
agak , lambatlah . hee
tapi alhamdulillah , dapat buat dengan baik .
takpe2 . lepas nie improve lagikan :)

dalam masa yang sama kim boleh lah improve bahasa arab kim yang dah nak semakin punah nie . hehe ~ doakan kim ye . sambil menyelam minum air :)

oklah , nak siapkan lagi beberapa yang sempat nie .
insyaALlah :)

dah busan menghadap lappy , main dengan si kecik jup :)

taip jangan tak taip

amboi , pandainya posing :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

28 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk pon lama dah tak berpraktis arab.hehe..

cik ayuni said...

waa kim, bgus tol kaw yer..msuk class arab eh..gud2..
aq nih duk tgok buku arab adik yg darjah 5 je..die lagi cepat hafal dr aq..x kisahlah yg penting adew usaha nak blajar..aq kagum ngan ko kim..:)

wasalam:)

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

wah ~ akk pernah bljr arab juga ke dulu :) hebat !

smilenajah93 said...

cik ayuni

bukan kelas arablah kak oi , kerja kontrak dengan ustaz buat soalan2 bahasa arab je :) hehe ~

ila said...

ok la tu

kim heeruul said...

mcm mane nk taip word arab ?

cik ayuni said...

0o, ingatkan msuk class bhs arab..0o, patutlah ari tue ko tanye kat fb sal nak typing arab tu eh..:)hehe..salah paham

smilenajah93 said...

ila

:)

smilenajah93 said...

kim heeruul

taip biasa je , tapi kene ade software dielah . kalau window 7 senang je . tukar language kat control panel je

smilenajah93 said...

cik ayuni

haha ~ yup ! sebab tu lah , nk tambah sesapa lagi yang boleh bntu . oklah ade 3 org pun jadilah :)

Miss Nadya said...

bestnyer..nad tak pernah buat macam kim buat..huhu..:)

p/s :: thanks dear doa nad cepat sempuh..:)
Alhamdulillah rezeki masing2 kan??

bulu kucing tu ayah nad conteng..ngee..:)

smilenajah93 said...

Miss Nadya

hehe ~ sje je bantu2 sementara tgh cuti sem nie :) insyAllah :) huuh , conteng lagi ?? aigooo ~

tya omar said...

lama nya tak singgah kat sini! banyak ketinggalan. =D

adwafarahin said...

lama dah adwa tinggal bhasa arab..mst terkial2 nk menulis blk -___-

cik Kartun said...

woww..CK da lame tak menulis jawi.
nie kan arab..huhu

miss Fyqa said...

good luck.. moga cpt selesai tugasan kamu yer :)

smilenajah93 said...

tya omar

wahhh ! tiya , xpe , nnt singgah tau tau ~

smilenajah93 said...

adwafarahin

haha ~ biasalah tu . kim ni pun , aduhhh ~ hehee~

smilenajah93 said...

cik Kartun

alah CK , bile2 tulis la kan :) bahasa syurga tu ~~

smilenajah93 said...

miss Fyqa

tau xpe ~ doakan cepat habis yea :)

cerita best said...

adk 2 dua la hahaha

smilenajah93 said...

cerita best

peace V

PeJuAnG CinTa said...

woi !!! cepat la join segmen aku.. hahahahah

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

smilenajah93 said...

PeJuAnG CinTa

jup2 busy ni , lek lu ~ esok ak siap keje ak join k :)

sue sopian said...

salam..

hi kim..slm kenal..thanx singgah my blog..

si kecik tu x kacau ke?? kalo hadirah tgk tgh menaip ni dah lama jerit2 nak tlg taip gak..haha

Juliet_iRa~" said...

selamat buat assignmnet!

smilenajah93 said...

sue sopian

hi sue :)
huh ~ memang mengacaulah ~ haha ! tapi seronok juga smbil2 tu kan kan :)

smilenajah93 said...

Juliet_iRa~"

thanks juliet :)