special for you and me ! watch out !

Friday, December 16, 2011

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011


kim amik course economy . 
hm , xmenyesal sebab memang pilihan kim sendiri .
seronok belajar kira2 nie terutama sekali mathematic n akaun !

kepada adik2 yang lepasan SPM nak masuk U tu , ready2 kanlah diri anda ye . jangan nak malas2 cuti ni , bacelah buku sikit2 mase SPm tu , sebab banyak juga subject2 yang kita dah bljar masa SPM , kita bljar balik kat IPTA nanti . so , tak salah kan buat perkata yang baik cuti2 nie :) enjoy reading orang kata !




Thanks for READING . Datang Lagi :)

40 cuit2 manja:

kura said...

amboi... gua paling tak suka kira2. design2 boleh. hahah

zaty said...

salam aleykum :)
terjahh dri segmen lyssa.
goodluck ye dgn kira2.

jom singgah http://hisomi.blogspot.com/
terimakasih kim :D

Selendang Merah said...

owh..bagus2..salam perkenalan.

kepunyaan kuh ;]] said...

terjh blog anda..bgos la pilihan yg bek kn..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

aienhashimm said...

Aien singgah ,,

datang dari segmen yang sama .
:D

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang ..

miss kinah said...

singgah baca entry..ngee~

~ miSs rAkinAh ~ said...

hey!
sy dlu amek dip in finance..
ade jgk study akaun n math!


*do the besh k!
jelajah from blog lyssa

yus yub said...

Awak IPT kat mana? waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah. Kalau Follow ok juga.. :P

www.cayob.com

Amalina Razali said...

waw2...ekonomi..:) dtg dari segmen yg sama..:)

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Cik Eykaa said...

follow dr segmen yg same :)
goodluck for ur future :)

Amsyira Ibrahim said...

Wah amik economy, eh mira singgah dari Lyssa Segment. hehehe. not bad la boleh bawak ekonomi. mira tak lepas2 since matrik lagi.hehehe. do follow :)

laskar pelangi said...

goodluck =)

Muaney said...

InsyaALLAH:) akn byk mmbaca...wish u all the best:)

Irna said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yg sama..

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Syazwani Mazlan said...

good luck dlm kos masing2 ye...salam kenalan.peace~~ :P

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

putry done folow sini

folow putry kay :)

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/

Aqilah Kamarudin said...

economy? hebat. goodluck :)

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

beauty morning said...

saya mnt kos economy gak tp x kesmpaian nak ambk....trpksa ambk kos lain

ratu zuleyqha said...

salam kenal, eqha dari segmen yang sama.. selamat maju jaya dalam apa jua bidang yg diceburi, klik iklan kamo dear (:

Nazura Naa said...

salam kenal dr segmen yang sama..semoga success ye..

http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Eza Boom Boom :) said...

course kita tak sama, p jiwa kental nak belajar tu tetap senada. All the best in whatever u do :D

oh; aina said...

Singgah sini dari belog cik lyssa .

selamat maju jaya :)

huda said...

dari segmen lyssa.
huda singgah sini ye. wish u good luck ^_^

ciK Eiqa said...

done follow dri segmen yg sme..
minat yg sme ngn Eiqa.. :)

gud luck dear.. :D

http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

darling asma said...

datang dari segmen yg sama.. wahh... good luck yeee...all da best..

^^eKaTiKaH^^ said...

huuh, betul tu.. btw, salam perkenalan dari segmen yg sama.. selamat maju jaye..huhu :)

Apple Pearl said...

hye,saya baru ja hbis lepasan STPM..sy klu bleh InsyaALLAH kalu result bagus,mau msuk U..apa2 pun trima kasih ats pesanan awk dan nasihat awk,i will pray u success always and u can get what u want.Congrte :)

chekgu kechik said...

datang dari segmen yg sama..

Salam Perkenalan..:)

Leeya Shaheera said...

singgah dari segmen yang sama . Follow blog saya http://lolipop-scatter.blogspot.com/ . tenkiu :)

cik_tyha said...

salam perknln. singgah dr segmn yg sme..:)

Aimee Mahmood said...

jurusan yang menarik ^.6
amy dah follow ..

http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

man luqman cool boy said...

http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

singgah dari segmen yang sama...
semoga maju jya

afifah said...

singgah sini kejap...jom lepak blog...

nabilah huda said...

terjah dari segmen sama :)

http://bielaisabella.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

cik ija said...

singgah dr segmen lyssa.

nasha sanza said...

terjah budak ekonomi disini..

SYZAROSLI said...

dtg dr segmen lyssa. good luck for the future and hve a nice day :)
sem ni sya blaja microeconomics and it is fun.i love it :)

Nur Hawa Roslee said...

hey..saya pon belaja akaun dulu2. tapi parents tak bagi continue untuk further study. =(.