special for you and me ! watch out !

Wednesday, December 14, 2011

5 blog wanita pilihan ku 2011

BEN ASHAARI

segmen abg ben ni , jom lah join . tekan je banner . 

First Blog :
Yasmin Aris
inilah blog yang mula2 kim dapat inspirasi dulu . 
ini , kawan kepada kawan kim masa kat PLKN dulu . kenal pun dalam blog aja .ape2 pasal blog kim , kim refer je kat blog ni je dulu . ade sedia tutor and frebies semua . doodle2 die semuanya cantik2 :) even blog dier simple je , tapi cantk sangat ! jealous :)

Second Blog :

!    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !
lepas dah lame dalam dunia blog nie , baru lah kim kenal dengan blog nie . sama juga macam blog first tu . banyak tutor . sys ni hot tak tahan . tk sedar langsung baru je setahun lebih dalam dunia blog nie , tapi followers n readers dier bertimbun2 ! hebat !

Third Blog :
!ツ miss nadya punyer blog ツ!
blog ni pun best ! macam2 tips jumpe dalam nie . hm , seorang yang ramah juga lah . sapa yang bace blog die pasti ade balas balik dari die :) bagus lahh ~

Forth Blog :
♥cOraT cOret NusHA ♥
hm , blog ni pun best ! peramah juga orangnya . macam kak nad juga . baanyak juga tips2 booleh didapati kat sini . bagus sangatlah . best best .


blog ni pun best ! tapi tak de header pula . tak boleh nak amik . hehe ~ blog ni ade tubuhkan geng lagi tu . ramai betul gengnya . bestlah join geng macam tu . hehe . macam2 aktiviti ade . hehe . boleh tahan lah juga . jom lah join geng dier :)

hm , blog2 ni semua best2 , tak rugi pun kalau korang jenguk2 dorunk ~ hope blog ni akan terus hebat dalam dunia blog nie ye . buat lah macam2 tutor2 and tips2 yang best2 . anda inspirasi kami :) hebat ! korang pula yang mana pilihan hati ??




Thanks for READING . Datang Lagi :)

25 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..tq syg..

malu2..hikhik..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

hehe ~ welcme kak !

cik Kartun said...

antara lima2 blogger uh, CK kenal yg first tu jepp..
kenal dlm blog je la hehehe

Lyssa Faizureen said...

Ait , Nama Lyssa pun ada terselit jugak ke ? Malu eden# Btw , tengs sebab jadikan blog Lyssa blog pilihan . HIHI :)

Yasmin ♥ said...

Aik ? Kite pun tersenarai gak ? Heheh .
Thanks kimmm !

Ash Kyouhei said...

Saya singgah dari segmen yang sama :)

: Segmen : 5 blog wanita pilihan ku 2011

smilenajah93 said...

cik Kartun

hehe ~ yeah ! kita sama2 kenal yang first tu dalam blog je lah ~ hehe ~

smilenajah93 said...

Lyssa Faizureen

haruslah Sys ! hehe ~ welcome :)

smilenajah93 said...

Yasmin ♥

hehe ~ mstilah min ! jeles tgk semua doodle2 min comel2 :)

smilenajah93 said...

Ash Kyouhei

singgah2 :)

Sally Yatiey said...

semua best2 ! :D
hee .

smilenajah93 said...

Sally Yatiey

betul2 betul betul :)

farah@engoys said...

wah mana2 blog yg ikut segmen Abg Ben ni mesti ada cik lyssaa... untung cik lyssa hehehe

mizzkechique said...

kenal yui je.. xpe, kang terjah yg lelain tu.. =)

dwaty said...

terjah dari segmen yang sama..

smilenajah93 said...

farah@engoys

huh yeke ~ haha ~ rezeki :)

smilenajah93 said...

mizzkechique

terjah terjah !

smilenajah93 said...

dwaty
thanks dear !

Miss Nadya said...

alahai..suit nyer my dear...idung kak nad dah kembang kuncup da ni..-. .-

p/s :: ala syg...sorry k.nad pergi program tu pon tanpa di rancang..hhehehe...malu..nuyui kawan k.nad jugak..:)

Mizfantagiro said...

Salam kenal=)
Dr Segmen yg sama..Happy blogging=)

Munnafendy said...

alamak..tulisan ape ni? xleh baca...erk...nway, singgah balik =)

smilenajah93 said...

Miss Nadya

haha ~ jangan besau2 sangat kak ! hehe ~ nanti hilang cunnyaaa ~ :)

smilenajah93 said...

Mizfantagiro

hype !

smilenajah93 said...

Munnafendy

biasa je tulisan , kenapa pula ekk ?

Cik Muda Sae said...

blog yui memang layan...

meh datang blog akak juge ye syg..hihihihi~

promote le plak....~