special for you and me ! watch out !

Thursday, December 22, 2011

Andai Kau Jodohku ...

Baru je habis bace Buku ni
wah ! boleh tahan leleh jugalah .
tapi biasa je . hehe ! boleh tahanlah .

and now , new novel !
ahaks ~ skarang nie sesi menghabiskan novel2 yang baru dibeli beberapa hari lepas kat MPH .
tak lama lagi dah nak masuk U balik , sesi 3 pula .
berdebar and tak sabar pula rasanya . hehe .
baru je pegang novel ni , ingat nak start bace malam karang :)
sekarang nak BW dulu :) hee ~ Daaa ~~


Thanks for READING . Datang Lagi :)

17 cuit2 manja:

Ana Isna said...

macam best jer novel tu...

Ana Isna said...

macam best jer novel tu...

aimie amalina said...

liza zahira
penuliss lame ni
novel2 die bess jugak :))

Pejuang Cinta said...

tajuk entry nk gempak =.='

tya omar said...

jumpa "aku terima nikahnya" yang combine semua 3 part tak?? untung-untung bawa lah Uia Gombak. Terasa nak borrow lah.

muhamadsufian89 said...

kalau sy baca novel tak sampai beberapa minit novel pulak la baca sy. hehe

naiemah_ramli said...

waa...pminat novel ek?,,naiemah 1 bulan 1 buku..hihi..truk kn... :(

Miss Nadya said...

wah...novel baru ke dear..:)

macam best..:)

p/s :: duit baru semua cantik..:)
hehe..sugar glider tu akak punya..:)
dah buat baik pulih dah?

smilenajah93 said...

Ana Isna

best2 . jemputlah bace . hehe ~tapi kim x hbis lagi :)

smilenajah93 said...

aimie amalina

boleh tahan lahh ~~

smilenajah93 said...

Pejuang Cinta

haha ! mestilah ~~ baru ade orang nak bce ye kan :)

smilenajah93 said...

tya omar

xpasan lagi, tapi due dripdanya ak adelah~

smilenajah93 said...

muhamadsufian89

haha ! tidurlah tu~~~

smilenajah93 said...

naiemah_ramli

minat tu minat lahh ~~~ isi masa lapang :)

smilenajah93 said...

Miss Nadya

trylah bace :)

cik Kartun said...

nak pinjam..hehehe :D

smilenajah93 said...

@cik Kartun

utk CK , buleh jeee~~