special for you and me ! watch out !

Thursday, December 1, 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

nak join ? klik banner uh :)

hm , nak komen pasal blog lyssa ?
tak tahu nak cakap macam mana lagi dah . memang meletup habis lah ! tak sangka betul ni first anniverssary , blog lebih meletup dari blog2 yang dah lame2 ni ha ! pergh ! memang superb lah blog sys nie ! tapi memang best lah . first sebab tutor2 yang diberikan , untuk pengetahuan korang , kim punye blog nie banyaklah juga dari tutor blog lyssa nie . whoaa ! terbaiklah . secondly sebab lyssa nie comel kot :P haha . tu sebab suka bace blog die nie -.-" eh , ade pulak macam tu :P haha ! hm , tu je kot ! tapi memang best la blog lyssa . baaru setahun jagung followers meletup2 ! hebat heyyy ! 

Thanks for READING . Datang Lagi :)

22 cuit2 manja:

tya omar said...

kau pun apa kurang nya!!

smilenajah93 said...

@tya omar

ak dh lame la makcik ,, baru 500 ~ haha !

cik Kartun said...

urmm CK p0n x nafikan lia tu c0mel :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck ea!

smilenajah93 said...

cik Kartun

yeah ! betul tu betul :) hee ~

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

:)

LaLa said...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

Cik nurul hamizah said...

ngee~ dri segmen yg same..huhu hrp dpt beri tunjuk ajar..bru je lagi..hehe happy blogging..^_^ peace..

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah sini dear ;)

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret
4low u..4low me bck ya..

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

single M | double S said...

datang sini dari segmen kak Lyssa

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Bella Roast Almond said...

dari segmen yg sama..:)

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Cik Rose Cute said...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Princess Yanti said...

hye dear...singgah n follow sini...jempot singgah blog kite plak!!

Eyda ♥ said...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html