special for you and me ! watch out !

Thursday, December 15, 2011

Saman !


Assalamualaikum !
hi peep !

beberapa hari ni tak dapat nak on9 terus2 . 
line macam ape je . sakit betul hati nie , agaga ~ sabar je lah kannn ~

 ok skunk kim nak cite sikit pasal saman UIA . semalam kim baru je g bayar . ingatkan semua ahli bilik kene bayar , huh jenuh la masing2 hantar sorang rm50 kat akaun bank kim . mintak tolong kim bayarkan . huhu ~ last2 bile kim pegi bayar semalam , sekali seorang je kene bayar . so , kim bayarkanlah untuk kawan kim yang seorang tu memendangkan kim nie duduk dekat dengan UIA tu . 

seorang tu kenelah dalam rm50 ringgit . tapi kami rancang nak bayarkan sorang sikitlah . sebab sebelum kiteorang balik , kiteorang dah siap dah kemas2 bilik uh . 

uhuk uhuk ~ jenuh juga kim ni nak g UIA tu , banyak prosedur die . hehe , tapi alhamdulillah terubat juga hati kim dengan KELAB JUTAWAN nie . haha ! korang mesti tak percaya kan . haha ~ terpulanglah . tapi seriusly kim cakap best mende ni . uhuk uhuk ~ Alhamdulillah ~ 



Thanks for READING . Datang Lagi :)

7 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,kena saman la plak ea..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

tau xpe kak . sabar je lahhh . hehe

cik ayuni said...

naisb baeklah bilik aku x kena saman..

jap kim, confius ah dgn kelab jutawan tu..ape tu weh..??

Daddylicious said...

dugaan...hehe

smilenajah93 said...

cik ayuni

untunglah kauuu ~~~ hehe !

smilenajah93 said...

Daddylicious

cobaannnn ~~

kim heeruul said...

ada plak saman2 yerk.