special for you and me ! watch out !

Friday, December 30, 2011

Tagline Blog Aku CUN

jom join ! KLIK banner !

mesti ade blogger card ! kalau nak , kene daftar dulu :)
Photobucket

setelah diperah otak akhirnye ade juga idea untuk join aktiviti ni *poyo je !
hee , ok , jom tengok ape tagline kim punye blog nie :)


najahaKIMah


seperti yang tertera kat header kim tu .
TAGLINE utamanya ialah NAJAHAKIMAH
nama ini diambil sempena nama penuh kim iaitu Najah Hakimah .
then , tagline kecilnye pula ialah Welcome to My heart 
maksudnya kat sini , kim menulis kat blog nie selalui hati kim sendiri .
kalau ade rasa yang nak kim kongsikan , kim akan tulis melalui ape yang heart nie terdetik .
dan kadang2 kalau kim nak menguatkan ape yang kim rasa , kim akan buat sikit research untuk meyakinkan pembaca melalui EnGoogle yang banyak berjasa :) so melalui blog kim ni pun , orang akan dapat merasakan ape yang hati ini rasa dan secara tak langsung dapat sama2 meningkatkan ilmu sesama blogger :)

insyaAllah ade rezeki nak kategori satulah kot . hee ~ thanks kak mas !





Thanks for READING . Datang Lagi :)

11 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

terhasil juga akhirnya kan..good luck dear..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

tapi simple je , tak macam akk ~~ wuwuw ~~

Qil_H0shi said...

gud luck dear :)

smilenajah93 said...

Qil_H0shi

thanks :)

anamizu kaito said...

hai najah.. cik ana suke header + tagline najah.. gud luck dear :)





luv,
cik ana

Nur Atikah said...

good luck awak ^^

fiQ'Ra said...

NAJAHAKIMAH.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

smilenajah93 said...

anamizu kaito

thanks cik ana !!

smilenajah93 said...

Nur Atikah

gudluck utk awak jugaaa :)

smilenajah93 said...

fiQ'Ra

kaka mas ! berdebar tggu kputusan~~

Yasmin Aris ♥ said...

Yeahh ! tapi jgn amek hati kim sebab dah dimiliki . hehehehe :D