special for you and me ! watch out !

Friday, December 16, 2011

Besarnyaa ! Silaulah ~

maghrib tadi , dalam perjalanan balik dari banting ke beranang

BESARNYAAAAA lampu !!! SILAULAHHHHH ~~~

aduhaiii ~ pantang betul kalau orang bukak lampu besau2 time memandu ni .
mengganggu pemanduan kim je tau . uhuk uhuk . alhamdulillah mase tu jalan ok je dan boleh agak lagi bentuk jalan tu macam mane :)

kepada pemandu2 kereta diluar sana , kalau nak buka lampu tu , janganlah buka yang paling besar bile ade orang lain berselisih ataupun didepan kita ye . secara tak langsung , ganggu pemanduan dan boleh menyebabkan kemalangan tahu . berhati2lah dijalan raya ye :)





Thanks for READING . Datang Lagi :)

14 cuit2 manja:

Zainick Abdul Malik said...

dsbbkan mate saya memang dah silau, pakai cemin mate tu lagi. Kalu tengok bende cam nie IDK lha ape kate hati nak talk kt org tu xD

smilenajah93 said...

Zainick Abdul Malik

samalah kita ~~ huh ~ ! bersabar je lah kan :)

cik ayuni said...

btol tue kim..silau klu tgok lampu besar nih..:)

smilenajah93 said...

cik ayuni

tau xpe ~ mmg silaulahhh ~~ uhuk uhuk ~

Muhammad Adam bin Roslan said...

mungkin jalan gelap kot

Miss Nadya said...

sis nad pon silau...nk pulak time ujan..T_T

p/s :: ala sayang..akak xbeli ole2..:(

smilenajah93 said...

betul2. sabar je lahhh. heee

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. anda ditag.. hehe

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/12/contest-blog-paling-kemas-by-tasya.html

cik Kartun said...

CK pernah acident sbb kcuaian pemndu cm nie..hurmmm da fobia nk bwk kreta mlm2

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram dgn org camtu..mgkin dia rabun..think +ve~

Iznie said...

erm....betul3! tak suka betul bila org pasang lampu besau....org da la silau...hee

smilenajah93 said...

cik Kartun

samalah kita CK. uhuk uhuk ~

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

haha ! tu lah kan kak ~ think positive :)

smilenajah93 said...

Iznie

betul2 rabun + silau :)