special for you and me ! watch out !

Monday, December 5, 2011

Happy Hospital


pagi isnin yang memboringkan .
ramai orang dah start kerja hari ni .
ade yang dah masuk sem baru .
tinggallah kim keseorangan kat rumah nie .
aduhhh , dah tak tahu nak buat ape dah nie .
dan disebabkan itu , kim telah menjadi kanak2 .
haha ! tengok bawah nie , kim main Happy Hospital .
nampak sangat tak de kerja nye .
hehe ~ sape yang belum start sem tu , jom lah main . 
seronok tau selamatkan pesakit dari kene gigit ikanlah , kerete mainan masuk mulutlah .
ahaks ! merepek2 je game nie . tapi best la juga kengkadang main mende alah nie .
heee ~ jom main !! 



Thanks for READING . Datang Lagi :)

11 cuit2 manja:

cik Kartun said...

kim x keje ke ari nie?

smilenajah93 said...

cik Kartun

jup lagi , pukul 12 , hehe ~ lmbat kan kan :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk xpenha men benda tu..huhuh,..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

jom lah main kak ! heeee~

fyza_sunshine93 said...

mcm best je kim :)

cikgu Naman said...

Salam..sorry tumpang promote

naman0807.blogspot.com/2011/11/gadjet-impian-yang-diimpikan.html

Jom komen banyak² untuk dapatkan kalendar peribadi kalis air + 5kping gambar bersaiz A4

cik ayuni said...

kim, aq ingat bile bace title sal hospital nie, ingt kan ko g hospital gara2 gastrik..rupanya game..cehhh, buat risau aq je..

smilenajah93 said...

fyza_sunshine93

best ! besst ! jom main . hehe

smilenajah93 said...

cik ayuni

wahhhh . dh pndai risau2 kat ak yeee . heeh ~ syg ak lah tu :P nway thanks

cik ayuni said...

haha, mesti ah sayang weh..kawan!!

smilenajah93 said...

cik ayuni
alololo ~~ yelahhhhh ...