special for you and me ! watch out !

Monday, October 24, 2011

Ben Ashaari tanya pendapat aku ..

Santai Bersama BEN ASHAARI

jom join -------> KLIK KLIK

nowadays , mcm2 orang kita jumpe . kadang2 pelik pun ade juga , lagi2 dunia internet ni . mentang2 orang tak kenal , time2 tu jugalah nak mengenakan orang . xtahu pula tu dosa ke pahala . aigoo . sabar je lah . hm , nak cakap pasal pengalaman ni , mmg xdelah pula . tapi klau kim lah jd orang yang berniaga internet ni , uih , tidak sama sekali nk tipu orang , dosa kott . tapi kalau korang rase nk join perniagaan internet yang x berapa nak internet sangatlah kan *cewaahhhh , promote pulok . klik sini . 

tapi kalau nk tanye pendapat kim lah kan , act , perniagaan internet ni agak menguntungkan lah juga . jimat kos dan mudah serta jimat masa . kita tgk mcm irfan khairi tu , dan beberapa jutawan yang lain , semuanya bermula dengan perniagaan internet . tapi orang yang buat perniagaan internet ni kene sndiri mau ingtlah . dosa pahala . jangan nak dok menipu orang jep . agagaga ~






Thanks for READING . Datang Lagi :)

6 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

stuju..

ada yg amik kesempatan tu yg nk mrh!

smilenajah93 said...

ye kak ye kak ! sabar . heee .

kim heeruul said...

kurang percaya dgn shopping online nie..

smilenajah93 said...

kalau shopping on9 pun kim x pcy :)

eyqa amin said...

nice :)
singgah dari segmen BA dear~~~

smilenajah93 said...

thanks eyqa :)