special for you and me ! watch out !

Sunday, October 2, 2011

holiday ! D2-4 lagi ! haha


alhamdulillah . final exam dh pun selesai . lpas nie bertawakal pulak untuk dapat result . haisyhh . takut la pulak :') heee . hope para pembaca pun boleh lah mendoakan untuk saya skali . insyaAllah . habis je final exam ni menandakan yg sem pertama sebagai student dh berakhir d CFSIIUM NILAI . lepas nie insyaAllah CFS IIUM Gombak pulak :)) insyaAllah kami akan bercuti selama lebih kurang 3 bulan . 

hm , saya menyetatkan cuti ini dengan keluar bersama2 gadis gadis D2-4 di SUNWAY PIRAMID . kenapa kami dipanggil gadis gadis D2-4 ? haha , mudah je jwapannya . ia adalah kerana , kami girl2 yg comel , cantik dan riang di dalam bilik D2-4 . heee , act D2-4 tu no mantan bilik kami :) hee , mantan la kan . lpas ni dh x duduk bilik  tu lagi . gombak pula jd bilik kami . tu pun x pasti lagi kami sama bilik or x . sob sob . tapi kami x pergi smua skali coz ade yg dh balik halaman rumah masing2 . so , kami just pergi 9 org je . assyifa , ain , azreen , fieqa , syaza , hana , atikah , maisarah n kim . tujuan utama kami pergi sana sebab , dak2 kelantan nk main ice skating . haha . yelah main la korg . kim just nk g sana untuk beli barang sikt2 je :) dlm pkul 11++ baru kami dpt berkmpul . lpas makan , smua pakat buat hal masing2 . kim n dak2 klantan ; mai , fieqa , assyifa n ain je yg sama2 . tolong dorunk jup belikan tiket segala then , bile dorunk dh masuk tu , kim g la membawa diri sorrng2 . best jln sorunk2 . smpai sesat segala . haha . btw , adik2 kim pun ade ; alim n hamudah . dorunk pun dlm ice skating . tggal dorunk kat situ . dh  hbis dorunk lpas gian kat ice skating tu , masing2 pun berangkat balik nilai :) esok dh nk balik halaman rumah masing2 :) yg kim ni pula , dok meronda lagi . dh nk pukul 7 baru la btolak balik .balik dengan paents la  katakan . alhmdulillah smpai dirumah dengan baik smuany. 





 kelantan mari :)

 ice skating !

 assyifa rahimi :P

 maisarah nabilah :P

horrrayyy !


Thanks for READING . Datang Lagi :)

4 cuit2 manja:

.rai.di.sini. said...

weyh, rindu nak main ice skating :D

smilenajah93 said...

tau la kat beijing skunk ! hehe . bukan bulan 11 salji ke ? sabar lla sikit ~

asyraf oppa said...

untung la dpt maen ice skating :)

smilenajah93 said...

haha ! nk join , jom ahh ! :)