special for you and me ! watch out !

Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

disebabkan blogger idola kim buat segment , so , kim akan ambil peluang ni untuk menghadirkan diri .
BEN ASHAARI


ok , serba sikit mengenai blog kim ni . mula ditubuhkan pada 8hb Feb 2009 . masa tu pun buat blog sebab jeles tengok kawan2 ade blog masing2 . then byk juga kem2 yang kim join waktu tu dan rase macam nak cerita kat smua orang . thats why kim buat blog ni :) . ini adalah post terawal kim . mengenai KEM . jemputlah baca . tapi seriuslah mase tu baru belajar buat blog . so , kalau korang bace mcam ape je lah kan . *agaklah . haha . dulu act selalu cerita mengenai dri sendiri je . then , bile lama2 blogwalking , adelah sedikit renungan dan sampailah sekarang bertegur sape dengan blogger2 . join segment lagi tu :) *sekali kau join segmen kim , byk kali kau nk lagi . heee . tu je lah serba sedikit mengenai blog ni . 

kalau nak ckp kenapa kim berblog sekarang . hm , banyak lah juga sebab dia . antaranya :
# mengisi masa lapang . haha . sebab tu lah tiap2 hari hapdatee :) hehehe .
# kim ni suka berkawan . so , time ni lah nak cari kawan kan . selain dlm FB 
# of course la nak share pengalaman kat sini . dah x tahu nk cite kat siapa dah . so , sini lah tempatnya . tapi x semualah kim cerita . aigo , mane pula privasi nantikan :)
# nk share pendapat2 yang ada dalam hati ni . 

idolaku dalam dunia blog
abg BEN ASHAARI lah !
sys LYSSA SECRET comel 




Thanks for READING . Datang Lagi :)

21 cuit2 manja:

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)this purple belog...

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cikpjaz said...

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari segmen abg ben ^____^

smilenajah93 said...

thanks qaseh :)

smilenajah93 said...

nabila :

hey ! thanks singgah :)

smilenajah93 said...

cikpjaz :


salam pkanalan juga :)

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Samalah dengan Arol, buat blog sebab jeles kawan2 ada blog sendiri. :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

smilenajah93 said...

soly solicious :

thanks terjah !

smilenajah93 said...

wanie wonek :

thanks wanie . nnt singgah :)

smilenajah93 said...

c nana :

hepy blogging too :)

smilenajah93 said...

arol mubin :

haha ! btul2 . jealouskan . hee ~

smilenajah93 said...

spidermanhere : thanks singgah . nnt jalan sana k :)

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

smilenajah93 said...

hi cikhoney ! thanks singgah :)

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

smilenajah93 said...

thanks datang ayu :)