special for you and me ! watch out !

Tuesday, October 25, 2011

pencarian bloglist transparent-art

tagged by eMMe



disebabkan cik mashi kita ni nk buat bloglist baru , so , teringin pula nk join segment nie . hee . mane tahu ade rezeki dalam list 20 terbaik :) insyaAllah :)


aha , serba sikit mengenai blog ini . 

*jangan risaulah sebab kalau kim free , tiap2 hari kim akan update . hehe . xkan dibiarkan blog ini keseorangan :) lagi2 la time kim tengah cuti sem 3 bulan ni *takutnye result dh nk kluar 

* kalau kim tengah rajin2 , banner akan kim buat baru n kadang2 background blog pun akan ditukar . *ayat mcm ape jep

*if kawan2 tagged untuk join segment or contest dan kim fell free , kim akan join :) *tagged die ni lah nnt . opsss , tapi kalau banyak sangat dan kim x rajin mase tu , xjoin juga . hehe . *habislah kim kene tagged lpas nie :P

*post pun biasanya xkan buat panjang2 dan akan sehabis baik nk buat korang rase happy membacanya . :) *happy lah sangat kan . buat2 happy jelah .

kat sini nk tagged 

selamat membaca :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

4 cuit2 manja:

Miss Eiza said...

wah mmg hepi pun bce blog comel awak ni

smilenajah93 said...

aahaks ! thanks miss eiza . jemput2 lah singgah k :)

ArT-Mashi said...

tq join :) salam kenalan dari mashi
parody-cinta-muka-buku??

smilenajah93 said...

welcome :)