special for you and me ! watch out !

Sunday, October 23, 2011

Segment : Teka Teki Diyana Ali

baru lpas balik kenduri ni . mcm biasa , bukak blog lagi . nk blog walking la kononnya . heee . tetiba , masa tgk dashboard ade org komen post b4 this n ajak dtg blog die :) cik diyana ni tahu je yg sekarang kim ni tengah seronok join segment2 orang . so , ingtnya nk joinlah segment nie *kim , cukup2 la tu join segment . buang masa je . heee , alamak , ade orang sound lah . nk buat mcm mane , dh hobby . sorry . lepas nie janji buat entry pulak . heee . mane tahu , ade rezeki , boleh dapat hadiah dari cik diyana kita ni kan :) insyaAllah . kalau korang nk join juga KLIK SINI untuk ketahui syaratnya . 




ok , semua syaratnya telah dilakukan , sekarang nak teka lah ape warna pilihan cik diyana kita ni kan .
setelah diteliti , kim nk teka warnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~

PURPLE !   






Thanks for READING . Datang Lagi :)

2 cuit2 manja: