special for you and me ! watch out !

Friday, October 21, 2011

mualaf

disebabkan BB kim dh expired
so , harini on9 gune lappy rumah n gune streamyx je lah
 di tgh keboringan , jalan2lah tgk bnde2 yg ade dlm lappy ni .
skali tgk kat bahagian picture , ade pulak gmbar ni .
haha , terasa nk post pulok kat sini .

teringat zaman kat PLKN dulu .
*zaman lah sangat kan . baru  je awal tahun ni pun.
tapi rase mcm dh lame je . 
buat pengetahuan korg dulu kim ni PLKN
kalau tgk2 post yg lame2 ade lah juga pasal PLKN .

kt sini , bukan nk ckp pasal PLKN pun .
time tgk gmbar ni . teringat kawan2 PLKN dulu ade yg ckp
"kim , kim ade keturunan cina ke ?"
"kim , apsal nama you kim? name sbnr you ape?"
"kim , mcm cina lah kim !"
ade juga yg cakap cina dengan kim -.-"
terkial2 kim nk menjawabnya . haha ~

bile teringat balik smua tu , rase nk gelak pun ade .
hee , aha , cube korg tgk kim kat bawah tu
ade rupe mualaf ke ?
hee ~

sekali amik gmbar dengan chinese lagi . haha
i'm in the middle 

*nnt bg post , mcm mane nama kim boleh lekat* 

Thanks for READING . Datang Lagi :)

8 cuit2 manja:

nelly said...

amboi . tomeinya ! cam dak cina maaa ! jeles nih !
haha

smilenajah93 said...

haha ! thanks nelly . agaga ~ sorg lagi tambah :P hee~

si ngokngek said...

hahaha..chineese look ada gak..sbb pkai spectacles kowt..tapi hang reti cakap china ka..cayalah!!..nak belajar..hehehe

kim heeruul said...

muka lu sama dgn gua..keh keh keh..

smilenajah93 said...

si ngokngek : haha ! another person ! hee , myb or mata sepet ni kot ! :) hm , haha , xdela smpai fluent , little bit lah . heee~

smilenajah93 said...

kim heeruul : sama la sangat kau un . haha , name je ye . :P

El-Janna said...

haah la..macam cina..tp kalau free hair lagi la org ingt ak cina betul^^

smilenajah93 said...

ish ish , x mo la free hair . haram . heee :)