special for you and me ! watch out !

Sunday, October 30, 2011

main tagged tagged pulok ~


wohow ! 2 hari x bukak blog sekali 3 orang main tagged kim .
 kak nuyui , Marlyn dan CK tagged kim lah . hik hik ~
baik kim siapkan semua soalan ni b4 ade yang ke4 . hu hu hu !

okayh ! bfore tu , kene letak rules dulu kat sini *hik hik , nk kene speaking lah pulok :P




1. you must post these rules 
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal .
3. Answer the question tha tagger set for you in their post . And create eleven new questions for the people you tagged to answer
4. You have to choose 11 people to tagge and link then on the post .
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6. no tag back!
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY , TRUST , WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people .



11 things about me 

1. Najah Hakimah Binti Abdullah 
2. you can call me Kim or Najah *sebab ap kim ? bace SINI
3. birthday kim 11 March 1993 *bagi hadiah ! :P
4. dilahirkan di Hospital Universiti Malaya . *kt mane tu ? *KL lah !
5. anak sulung dari 5 orang adik beradik :) *biasanya orang x percaya kot !
6. study kat CFS IIUM , gombak . *hee , tapi skunk cuti :)
7. menetap di bandar tasik kesuma beranang . *huh , berenang ? mane tu ?
8. seorang yang simple , peramah *peramah la sangat :P , hebat !
9. susah nak luah sesuatu kat orang melainkan dipaksa . hee ~
10. saya pun mcm kak nuyui juga , suka mengusik kawan2 saya :)
11. suka sangat kawan baru dan xkan lupa kawan lama . hee ~ *tak tahu nk tulis ape dah sebenarnya :P


soalan dari kak nuyui 

1) Apa tujuan utama berblog?
tujuan ? sebab ape yerk ? hm , sebenarnya mengisi masa lapang dan dalam mase tu nak juga share ilmu pengetahuan dan pengalaman :)

2) Sape yang mempengaruhi kome?
kawan2 yg banyak mmpengaruhi . kalau nak tahu lebih lanjut , KLIK SINI

3) Besh/tak berblog?
best ? op coz lah ! haha . kalau x buat ape kim berblog . hee

4) Pernah terima komen mak anon tak?
komen mak anon ? huh ? sape tu ? hm , xpasti pulok . dh x kenal tu , xdelah kot .

5) Follow blog orang kerana apa?
follow blog orang sebab tengok entry die best ! kadang2 sebab comel pun kim terus je follow . rase best je membacenya . hee . kadang2 kim main follow je sbab kesian tengok follower die sikit . *ish ! apelah kim ni , mane boleh follow mcm tu . xbaik . cube kau bace ENTRY NI

6) Antara follower kome yang rapat/suka?
hm , follower yang rapat , kak nuyui lah . hee . kalau x pun c ayuni ni . yang lain biasa2 je kot . hee . 

7) Kome suka entry camne?
entry yang comel ! yang ade tips and tutor , dan menariklah untuk dibace .

8) Entry panjang-panjang kome baca habis dak?
hehe , kalau soalan ni , mmg xboleh hbislah . kalau x pun skip2 . xpernah pun bace habis . hee

9) Komen entry tu selepas baca habis? 
ya ! msti komen . kim memang suka mengomen . hehe ~

10) Komen entry ikut komen-komen sebelumnya? 
tidak . huh ? ade ke orang buat mcm tu ? haha . baik x payah komen ~

11) Suka tak soalan-soalan ak?
haha ! soalan pasal blog , suka suka ! hee :)

soalan cepumas dari  marlyn

* korang suka warna apa?
warna biru , purple , pink :)

* apa sikap bf/gf korang yang korang tak suka?
bf ? huh , ade ke ? -.-" kalau ade pun suami teruslah . hee , xmolah cemburu2 sangat ye :)

* feveret food korang
tomyam of course ! xpun char kuew teaw , cube KLIK SINI mst terliur !

* sejak bila join blogging ni
join sejak form 4 .

* tempat yang paling korang nak pegi
tempat yang menarik lah . luar negara kot sebab dlm negara dh pernah pergi semua . hee . luar negara yang dh pernah pergi pun just singapore jep . sedihkan . sob sob . 

* sape kawan baik korang?
kawan baik ? hmm . ramailah . sampai x leh nk list . hee ~

* korang pandai masak tak?
masak ? hee ~ nk bgtau takut bangga lah pulak . tp dh kene tanye , jawab je lah kan . heee ! pandai pandai ! :P *ye ke tu kim ? hee . xcaya , tengok ENTRY INI . hee .

* habit korang yang tak boleh nak buang?
habit ? hm , peramah sangat kot .  tp skunk nk try buang sikitlah . nnt kucar kacir rumah tangga :P

* korang suka pakai shawl?
shawl ? xpernah pakai . so , x tahu lah suka or tak .

* binatang yang paling korang geli?
binatang geli ? hm , yang berkulit licin . wow! geli kowt . heee

* korang berzodiak apa?
zodiak pieces :)

soalan dari cik CK pulak :)

Asal mane?
asal Kuala Lumpur tapi tggal kat selangor

Anak no. bape?
anak first !

Nama panggilan anda di rumah...
along ! along ! along !

Status relationship anda???
hm , single but not available :P *sebab ape kim ? biarlah rahsia :P

Nama panggilan manja pasangan anda panggil anda?
huh , pasangan ? agag ~ apesal lah soalan ini yang kluar . xtau lgi . nnt dh ade bru bgtau .

Hadiah paling bermakna pasangan anda hadiahkan..
hadiah ? hm , aduh , pasangan lagi . kalau x de mcm mane -.-"

Perkara yang tidak boleh anda lupekan..
jatuh dalam tandas n kene kaca . luka kene jahit . sakit wooo ! 

Perkara negatif & positif dalam diri anda..
yang positif tu korang lah yang ckp , kang kata poyo pulak . hee . yg negatif pun korang pikir sendiri boleh ? hehe . segan lak nk bgtau . *mengadelah kau kim :P . xpela,skali sekala :P

Kalau dah putus ngn pasangan, anda masih berhubungan baik dengan nya?
of course ! kite masih lagi boleh bersahabat bukan :) *ceh , mcm kau penah putus pulak ! 

Kalau kecewa anda wat apew?
kalau kecewa ? bgtau Allah lah . supaya boleh terubat sikit hati ni . hee . solat ke , berdoa ke , nangis ke , cakap sorang2 ke . hahaha ~ xde koje .

Berapa ramai sahabat suka & duka anda???
sahabat suka n duka ? hm , xtaulah . blom kire lagi . hehe ~

 
ok , ni soalan kim untuk orang yang kim akan tagged pulak seterusnya . hee . siapakah yang bertuah untuk menjawab soalan2 ini . random je ye soalan ni . hee .

1. korang comel tak ?
2. suka keluar dengan sape ?
3. selalunya kalau korang nak pergi mana2 , ape yg mesti dibawa ?
4. sape yang korang paling sayang lpas Allah n Rasul
5. sekarang tengah buat ape ?
6. free tak nak jawab soalan ini ? 
7. cinta kerana wang . ape pendapat korang ?
8. cemburu . best x ? jd orang yang dicemburu n orang yg cmburu ?
9. kalau cuti minggu selalunya buat ape ?
10. suka kawan yang mcm mne ?
11. suka tak ditagged ?

mangsa2 tagged ! :)
miramar
ayuni
adamroslan
aisyahgazali
azfarrahimi
hawaahmady
sayurlemak
qaseh
waniewonek
babywanie
amalina


jawab jangan tak jawab . hee :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

9 cuit2 manja:

cik Kartun said...

hahaha jgn amik seius la sayang..btw thnks..kita p0n leh saling kenal mengenali antara blogger ^^,

kura said...

virus tag tag. heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

tq dear sdi jwb ea!! heheh..

Aiisyah Gazali said...

soalan telah dijawab. :D

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/10/game-tag.html

smilenajah93 said...

cik kartun :

alah , rileks aje :) yea ! op coz dear . gurau2 je tu :)

smilenajah93 said...

kura : agaklah , byk kot kene tagged . aigooo ~

smilenajah93 said...

kak nuyui :

welcome kak ! op coz lah . heee ~

smilenajah93 said...

aisyah :

thanks jawab dear . hee ~ nt terjah k :)

SpidermanHere said...

Thanks for the tag :)