special for you and me ! watch out !

Sunday, October 23, 2011

Segmen : Jom kenal kenal !

Assalamualaikum 

Selamat pagi semua . *eh eh , pagi la sangat , dah pukul 12 dah kim oi :P haha . pagi la juga tu kan :) aha , mcm biasa , tiap2 pagi lepas bangun tidur , selesai siapkan diri , tugas utama kim buka lappy , jalan2 blog koranglah . tiba2 , jumpe pula satu lagi segment yang agak menarik . hehe . *blakangan ni asyik join segment je kau ni kim . hehe , saje hilangkan busan . nk hap-date blog je la kerjanya . hee . ok , jom tgk ape yang perlu dilakukan dalam segment kali ni . KLIK SINI


# Dialu alukan untuk follow blog miera yang tak seberapa ney , tak nak follow takpe :)
* kim ni kalau dah blogwalking , tengok blog orang comel sikit , entry die agak best , x sah kalau x follow . so , im done it ! 

# Buat tajuk " Segmen : Jom kenal kenal ! "
* lah , tengah buat lah nie . tgk tajuk tu :P

# Tepekkan gambar ala ala banner di atas tuh :)
* ouh , nk kene tepek gmbar ye . hm , okeng ! tepek sekarang :)


# Tinggalkan link at ruangan komen ye :)
* link sudah pun dibuang di komen kak miera :)


korang ! korang ! free x ? jom la join , cepat tau , sampai 26 oktober ni  je tau :) jangan lambat .


Thanks for READING . Datang Lagi :)

22 cuit2 manja:

ceritera ouhhmiera said...

Thankss dear sebab join :)

smilenajah93 said...

welcome ! :)

Diyana Ali said...

hai kenal disini, hehe :) jom dtg blog sy :)

smilenajah93 said...

hi diyana ! :)

ercy said...

salam... dri segmen ni juga.. sudi lepak n support d blog ercy k..

siti hidayah said...

Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

smilenajah93 said...

ercy : hi ercy ! :)

smilenajah93 said...

siti hidayah : salam perkenalan !

aTisH hasHim said...

salam perkenalan....

datang dr segment yang sama ,

singgah n follow (:

smilenajah93 said...

hi atish ! thanks follow ! jup lagi jalan blog awak k :)

iMBobo said...

singgah sini, salam kenal dr iMBobo :)

smilenajah93 said...

iMbobo . salam kenal juga . thanks :)

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg sini dr segmen yg sme. salam kenal ea..jmpt ke blog taw

:http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-kenal-kenal.html

Kancil 8349 said...

datang dari segmen sama....maaf lewat terjah sebab banyak kerja perlu dibuat...salam perkenalan daripada kancil...kalau sudi...datanglah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-kenal-kenal.html

smilenajah93 said...

cikhoneybee : thanks singgah .

smilenajah93 said...

kancil : xpe , thanks juga terjah sini :) ok , nt jalan sana :)

PUTRY said...

dari segmen yg same . :)
slamat b'kenalan yeaa .
singgah laa blog .
kisahadexputry.blogspot.com

smilenajah93 said...

hi putry : salam perkenalan juga :) nt singgah yea :)

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
dtg n follow cn
naty singgah blog ida ya...keep in touch ^_^

nenEk SyAnie said...

nenek terlekat pade segmen yang same :)
selamat berkenalan dari nenek jugak :)

smilenajah93 said...

hye ida :) thanks singgah . nt singgah sana k :)

smilenajah93 said...

nenek :

uih , mlekat gitu . takut bunyinye nek . hehe . selamat berkenalan juga :)