special for you and me ! watch out !

Monday, October 24, 2011

Segmen Kancil8349 : Kartun Animasi Yang Paling Korang Suka

wahhhha ! cerita pasal kartunlah . jom join ! KLIK SINI




Nama Kartun Animasi tersebut
detektif conan .

Mengapa anda minat kartun animasi tersebut
minatlah sebab die punye penyiasatan amat best . kadang2 rase mcm pergh ! giler hebat siasatan dia . sampai bende kecik pun die boleh nampak . hebat la conan ! kadang2 tak terfikir pun . tapi bile tengok banyak2 kali . dah boleh agak dah penyiasatan die . haha . bile betul tu , best giler ! 

Mula minat pada tahun berapa (jika ada)
hm , minat tahun berapa x ingat la pula . tapi memang minat habis lah . start first time tengok sampai la ni :) 

Watak paling best dalam kartun animasi yang korang suka
wataknya ? of course la conan tu sendiri . dah la comel , bijak pula tu . admire you so muchxxx !

Letak apa - apa gambar mengenai kartun animasi korang suka 

comelkan conan ni . sayang dia sangat sangat :)

jom lah join ! comel kan jadi kanak2 kejap . hee . 

Thanks for READING . Datang Lagi :)

22 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk suka shinchan..muhahahah..

smilenajah93 said...

haha ! suka juga . tapi xsenonoh la sinchan tu kadang2 . haha !

cinnamon.com said...

suka jugak..betul la x senonoh sikit sinchan tu..sampai tak bg dah anak2 tgok..

smilenajah93 said...

wahhaaa ! suka conan juga erk ! yeay ! hm , haha , btul2 jgn bg anak tgk , x bguih ~

Kancil 8349 said...

Kancil pun minat pada kartun nie...tapi kena berulang kali mahu menontonnya...sebab ia mengenai penyiasatan...nak tahu bagaimana conan dapat menjawabnya...bagi yang kuat memori nie yang lebih sesuai...menguji minda kita...


terima kasih kerana sudi menyertai segmen kancil

tyra uyura said...

gud luck !

paling suka catdog.. :D

smilenajah93 said...

kancil

yeah yeah ! btul tu kancil :) mmg mengujiminda . tapi mmg seronok kartoon nie . ulng2 kali tgk pun enjoy je . hehe ~

smilenajah93 said...

tyra uyura :

ahaks ! catdog comel gak ! lawak gilerhhh !

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, detectif conan memang best ^^

smilenajah93 said...

ekatikah :


yeah ! besh besh ! like it

iMBobo said...

detektif conan best! :)

smilenajah93 said...

yeah ! btul tu ! :)

MallaHanis said...

serious best cite nih! suka sgt! hihihi.

smilenajah93 said...

yea2 ! best . jom tgk :)

Lyana M said...

sy tagged awk dkt post sy.
klw rajin,
usha2 la ek.

smilenajah93 said...

thanks lyana . nnt kim jalan sana k :)

SITI NURUL SYAFIQAH said...

aku nak ckp..dulu aku suke gila tgok keluang man!!

smilenajah93 said...

muahahaah ! kluangman weyh ? hehe , boleh tahan lah

♥♥Cikngah♥♥ said...

sy minat atashinchi :)

smilenajah93 said...

haha ! atasinchi yg muka besau tu ye . best best :)

3no gr33ny said...

hamba kagum dengan conan yang mampu menyembunyikan rassa cinta di hadapan orang yang sangat dye syg..sbb kan dye dh jdk kecik..huhu...

smilenajah93 said...

wahhaaaa ! btul2 . sanggup kot . terharunyeee ~