special for you and me ! watch out !

Monday, October 24, 2011

Contest Blog Paling Cute by FN

petang2 tengok blog , tengok kat shoutbox tepi tu ade kawan kim tulis "tag u in a contest" , then , kim pergilah jalan blog die . ouh , rupenya die nk ajak kim join contest yang die join lah tu :) jom la join , kang nanges pulok :P haha :) jom join . senang giler kot . klik sini





ok , kat sini  kim nk tagged sape yerk ??? @!%!$#^





Thanks for READING . Datang Lagi :)

10 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mood ngh rajin la tu yer dik..

p/s: tu la p[asal..takde link,tu akk xmai komen..heheh..tp dah ada kan skg.

smilenajah93 said...

ahaks ! agak la kak . hee , sorrylah kak .

haah ! dah ade dh . thanks kak ! :)

PeJuAnG CinTa said...

agak2 aku layak x ?? wakakakak

smilenajah93 said...

haha ! mane la aku tahu . kau trylah ~

mc'yun.. said...

haha...senang kan..??

smilenajah93 said...

senang giler kott ! haha ~

Lyana M said...

thanks ye tagged sy.
tp rse mcm tak layak la.
segan pulak nk masuk.
tapi segmen kancil tu sy mcm berminat nak join.
:D

smilenajah93 said...

lyana m : terpulang awak lyana :) saya just ikut syarat tu je :) hee . ouh , kancil tu . ahaks ! ok2 , jom lah join . menarik kan :) dh join tu , likekan kat post kim yg sama k :)

eMMe said...

ops! tag akak ekk, thx, kalo akak free today, akak buat entry ni ekk...

smilenajah93 said...

ok kak ! buatlah yep :)