special for you and me ! watch out !

Wednesday, October 5, 2011

Najihah Hakimah





sape tu sape tu ?
aha ! inilah adik saya ! 
knp post pasal die ? 
hmm , sebab ape ye ?
aha ! ni nk bgtau nie .
dia ade kat skolah skunk ni .
bertungkus lumus membace buku uh .
act , die tgh PMR skarang ni .
so , minta jasa baik smua readers untuk mendoakan kejayaan dia :)
insyaAllah targetnye nk full A lah . 9A insyaAllah
katanya nk beat kakak dier nie . haha
iyelahkan i just get 8A's in PMR
hm , xpelah ~ kalau die usaha lebih ,mst dpt punye 9A 
go Najihah Go ! U can do iT ! 
All the best ! 














perangai giler2nye yg selalu meriangkan keluarga kami :P

Thanks for READING . Datang Lagi :)

12 cuit2 manja:

PeJuAnG CinTa said...

hamboi .... dah pandai design2 blog dah sekarang nie =P

smilenajah93 said...

eicehhh ! helloe ~ ak dh lame updated blog nie . baru skunk kau nk menjenguk ~ ceh ! sabau je lah ! haha ~ nway , thanks komen :P

kim heeruul said...

gud luck for ur sister..^^

smilenajah93 said...

ouh ~ thanks kimheeruul . :)

FarhanahAdzlan said...

kakak yg baek=)
InsyaAllah dia mampu buat yg terbaek=)

fae jamal said...

gud luck for ur sis! :D

smilenajah93 said...

farhanahAdzlan : haha ! insyaAllah , amin ~~

smilenajah93 said...

thanks fae jamal ! pray for her !

nashanadz said...

sebab akak tak ble shout kat cni, so akka komen hihihi.. gambar kat bawah tu bukan saje2 letak.. itu signature bergambar akak kat blog.. so setiap kali update new post, die automatik kuar pics tu.. ;)

smilenajah93 said...

ouch ! haha ~ baru fhm , padan je plik je post to . hehe . nway , comel :)

SyazwanSarawak said...

adek saya pun PMR. moga2 dua-dua pun beroleh kejayaan :)

smilenajah93 said...

yeke . hm , yelah , same2lah kite doakan untuk mereka :) staright A 's