special for you and me ! watch out !

Friday, October 21, 2011

Contest Mari Berpantun Bersama YUI

uit , muke akk kt blog sy lahh . haha :P

aha ! post lagi . kali nie nk join contest pulok . haha . xdek koje punye pasal . and disebabkan akk ni antara orang yg paling banyak sumbangkan komen die kt kim , so , kim akan join contest die la kan . haha . tanda sayang kim kat akk yui . hee . kalau korg nk tau mcm mane nk join contest nie , aha ! KLIK SINI . smua butirnya di situ .

contest die mudah je sebenarnya . tapi nk memikirkan tu yg payah nie . haha . tp xpe , pikiq ye lorrh . alang2 xdek koje nie kan . mane tau ade rezeki esok2 boleh dpt hadiah . haha . *perasan la kau kim , baru satu contest join nk dpt hadiah :P . ok kmbali kepada contest , caranya senang je . kene buat pantun 2 kerat or 4 kerat and haruslah mengenai hari lahir . ye lah , akk nie pun baru je selesai menyambut hari lahirnye yg ke 23 . eyh , btul erk kak ? haha . oklah , jom start buat pantun . heee ~ xpndai la , tp nk try

nk buat ape yeeeeerrrrkkkk .....

loadiinnngggggggg

 -------------------- 50% ------------------

..............................................................................
..........................................................................................


berjalan Tuan bersama Puan ,
pergi kepasar membeli buah ;
kek sedap dijadikan tumpuan ,
hari lahir yg dinanti menjadi meriah .


ambil guli diatas para ,
main Ali bersama Baba ;
dihari lahir org gembira ,
sedarkah kita mati kan tiba  ?



 * kak YUI , rajin x :P heee ~ dua pantun saya bg akk :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

11 cuit2 manja:

Ms Ef Abas said...

good luck for your pantun contest. jom singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com kalau nak tukar angin baca cerita pendek.

btw, suka sangat dgn background design blog ni, so sweet!

ayuyuuu :) said...

comel :)
saya pun join jugak !

Pendamba Mawar said...

gud luck

eMMe said...

hye najah! gud luck yea...akak folo najah skali, tengs visit blog akak...

smilenajah93 said...

heeee . thanks smua :)
doakan :P heee ~

smilenajah93 said...

ayuyuuuuu : haha ! yeah ! mari sama2 berjaya :)
gudluck juga !

smilenajah93 said...

emme : thank sgt sudi follow ! :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..rajin sgguh..

eh,kamu letak link kat entry contest tu syg..letak dak??

smilenajah93 said...

hm , bgtau akk je , tapi lupe nk letak link . hehe . sorry . hm , padanlah akk x komen saya pun :'(

Kak Yatie said...

wah...hebat good luck

akak pun join ni

smilenajah93 said...

goodluck juga akk :)