special for you and me ! watch out !

Saturday, October 22, 2011

wow ! traffic meningkat :)


hurm , tetibe rase nk share satu bende . hehe , biasanya weekend jarang on9 tapi harini boleh juga on9 sebab balik awal . alhamdulillah , sumber pendapatan makin bertambah :) 

ok , just nk share sikit mengenai traffic di blog kim :) 
actually , kim baru je join segment yang sys lyssa buat KLIK SINI . baru pagi tadi kim join segment ni . dan kim mendapati bahawasanya *ceh skemdot pulak ayat :P followers kim telah meningkat secara mendadak . dalam satu hari ni je . alhamdulillah , sebanyak sepuluh followers telah singgah blog kim and memfollow blog kim yang tak seberapa ni . tu x termasuk lagi blogwalking yang jalan2 je kat blog kim ni and x follow . chatbox kat kiri tu pun agak menjela jugalah panjangnya . tak masuk lagi pengomen2 yang mencuit-cuit kim kat bawah post tu . wahhhaaa ! hebat la penangan blog sys lyssa

actually kim buat post ni bukan apa . masa awal2 segment ni lagi kim ada terfikir , hm , mesti tak de orang nk komen post ni . haha . tambah2 lagi kim xpost pun pasal post ni kat FB . so , rasa macam tak de sape nk bacelah kan . sekali , wow ! lagi gempak dari post2 biasa . haha ! hebat la sys ! :)



Members (241More »















Thanks for READING . Datang Lagi :)

2 cuit2 manja:

skeen said...

baru nak buat jah . terlepas sudah :( . hahahaha

smilenajah93 said...

haha ~ kesian !