special for you and me ! watch out !

Tuesday, October 4, 2011

geli tapi boleh makan



aha ! korg tgk x gmbar atas tu ?
ape tu ? ape tu ?
korg ade rase ap2 x bile tgk gmbar tu ?
hm , ini adalah bende yg boleh dimakan .
tapi kalau korg tau lah ape bende nie ,
sure korg x sentuh

bnde nie , saya curik sikit kat dlm masakan mak untuk di ambil gmbar
so , kirenye korg tahulah kan yg bende nie ade sendiri kat uma saya .
so , kalau nk tipu tu ssh la .

ok , act saya dh rse pun bende nie .
sebab , ibu sy sumbat dlm mulut sy tibe2.
ok2. mcm nie cerita die ....

time tgh seronok2 masak kat dapur , daging tumbuk masak smbal , tibe2 , ibu sumbat sesuatu kat mulut nie . berlakulah perbualan antara kami berdua :

najah : mak , ape bende ni ?
ibu  : kau dh telan belom ?
najah : tgh kunyah nie .
ibu : telan dulu . kau rse sedap x ?
najah : ntah la rse pelik2 pastu ade rase geli2 sikit .
ibu : (ketawa) lawak pula bile kau kate geli tu .
najah : makk ! ape nie ? ape nie ?
ibu : dh telan belom ?
najah : dh ! ape nie ?? ape nie ??
ibu : tu~~~ TELOR LEMBU . hahahahahah
najah : bile mase pula lembu bertelor ?
ibu : kau pkir la sendiri
(korang paham2 je la ye !)
najah : makkkkkkkkkk ! biar btul ? boleh makan ke bende nie ?
ibu : yaAllah , boleh la . kalau x buat ape mak bg kau makan .
najah : makkkkkkkk ! gelinye ! wuaa .
pastu berulang2 la dialog ke3 last tu sebab x percaya .


haha ! 
korang dh tahu kan ape bnde nie .
nk makan x ? nk makan x ?



inilah rupenye bersama soup daging 




Thanks for READING . Datang Lagi :)

8 cuit2 manja:

Lily_Omar said...

hm...nk t'muntah aq tgk wey!

smilenajah93 said...

tau xpe ! kau baru tgk ! apetah lagi ak yg dh rse nie . nk x nk ,nk buat mcm mane . ak dh telan !

cino said...

pelik je~

smilenajah93 said...

haha ! mmg pun ~

Muhammad Adam bin Roslan said...

ergh.. kalau le mak ko gtau time bnda tu dalam mulut ko.. huhu

smilenajah93 said...

tau xpe ! ak rse dh muntah . smbur balik kot ~ euuwwww~

Nurul Mazni said...

tak minat mkn makanan2 pelik cm niee.. erk!

smilenajah93 said...

huh ! kalau saya tahu pun x nk makan awk~ errrr