special for you and me ! watch out !

Sunday, July 3, 2011

EDATA

wah wah~~ skarang ade kat hotel damansara ni..hmm..ingtkan post lpas yg nk pergi program menarik uhh? dia kira mcm seminar jugalah . hmm,,ahaks, so far mmg menariklah. sape yg ade pluang untuk ini x wajar diignorekan. rugi. hmm..nk cte x best la...korg kene gak datang dulu baru tahu keadaannya..yg pasti menarik lah..disamping money money, agama dan pelajaran sangat dititik beratkan. 2 yg pling utama uhh yg membuatkan ia menarik .huh bile tgk kejayaan2 org dulu mmg berkenan habislah... ade yg paling respect,ade sorang abg nie umur baru 19 thun tapi gaji mingguan dier rm7000..pergh! 2 menambahkan lagi semangat kim untuk join! insyaAllah kalau kene tempat n masanya kita pun boleh berjaya.AMIN~.. jadikan org2 hebat 2 sebagai inspirasi kite insyaAllah..

and kalau korang nak tahu , eData ni lah nama syarikat yang mengendalikan program ni :)
ok , if korang rase nak tahu mengenai program ni , boleh lah call or text kim :)


0132103930

korang takkan rugi kalau g program ni . free lagi tu . dijamin halal :) tanpa penipuan . 

Thanks for READING . Datang Lagi :)

4 cuit2 manja:

s u e e t said...

hebadd! :D

raz kidd said...

sejakk bileee sueheylarrr berada di sni =__=

smilenajah93 said...

kak sue ! yeah ! hebat !

smilenajah93 said...

kak raz ! haha , adelah , heee~