special for you and me ! watch out !

Thursday, November 17, 2011

UPSR

harini kecoh sedunia result UPSR keluar . 
wahhh ~ masing2 dah dapat result . 
tahniah kepada yang berjaya and cuba lagi yang tak seberapa . 
insyaAllah PMR nnt buat betul2 k :)

kat sini just nak share .
adik2 kim tahun nie tak de pulak yang amik UPSR ,
yang ade cume PMR and SPM jep .
yang kecik pun baru darjah 2 , ade 4 tahun lagi nak tggu UPSR .

tapi sepupu kim adelah yang amik UPSR .
2 orang , anak pak long and pakngah sebelah abah 
nak kenal mereka ENTRY INI

alhamdulillah , kedua2nya dapat keputusan yang agak bagus .
anak pak long dapat 5A (perempuan)
anak pakngah pula dapat 1A 2B 2C (lelaki)

dan kepada blogger blogger yang amik UPSR tahun nie .
TAHNIAH kepada yang berjaya .
CUBE LAGI yang kurang berjaya .


Thanks for READING . Datang Lagi :)

12 cuit2 manja:

afiqah airil said...

cakap kat depa. akak peqa yg comel ckp tahniah ea. yg lagi sorg tu, suh dia jgn sedih2, PMR dan SPM ada lagi peluang untuk berjaya! ;D

kura said...

dulu upsr sy bodo gile.. sobs.

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah ngn 4low sini. mohon 4low blik jika blum yer (^_^)

mekasih coz singgah blog kongsi..

cik Kartun said...

heee adik CK p0n amik result upsr..
alhmdllah cmrlang ^^,

smilenajah93 said...

afiqah airil

ahaks kak peqa pasan :P hee ~ okeng !

smilenajah93 said...

kura

alah , xpe , kecik2 lagi dulu , skunk nie of course pling pndai kan kan :)

smilenajah93 said...

Kongsi Apa2 Aje

welcome :)

smilenajah93 said...

cik Kartun

wish tahniah to her /him :)

NuReLLe said...

de mehh blogger yg amek upsr taun ni??perghhh!!dulu i drjh 6..baru tau tekan keyboard..huhu..:D

mazmiesya (-_-) said...

ada jugak cousin ambik upsr.... bila org tnya dia bila result kuar?....dia ckp tak keluar pun tak pe... huhu... sampai sekarang tak tahu apa yg belaku dekat die... hihi

walupun dah lama tinggalkan upsr tu...
rasa macam seronok je tgk budak2 happy dapat 5A kat tv....

smilenajah93 said...

NuReLLe

haha ~ tau xpe . samalah kita . baru kenal ape tu blog kan . heee ~ bebudak skunk dh maju :)

smilenajah93 said...

mazmiesya (-_-)

uih . ade pulak mcm tu ye . hee ~ biasalah tu , die x kesah lagi tu , tengok lah nnt ~

yeah ! btul tub , teringat zaman2 kita kan :)