special for you and me ! watch out !

Tuesday, November 15, 2011

hariku sebagai drebar :P


amcam ? best tak tajuk ?
hee , semenjak 2 menjak nie tak dapat nak on lame2 sebab ade tugas yang perlu diselesaikan :P
eiceh . hahaha . poyo pulak ayatnyeee . heee . 

hm , ape yang korang boleh fikir pasal tajuk kali nie ?
*asal kim ? kim keje drebar ke cuti2 nie ?
*amboi , mentang2 dah dapat lesen , drive je keje kau ye .

haha ! banyaklah korang . actually atok and nenek kim ade kat rumah ni . dah hampir seminggu jugalah . *eh kim , ape kene mengene atok kim dengan drebar lak nie ? korang ni sabarlah . nak ceritalah nie . hee . ok , atok dan nenek kim alhamdulillah sihat walafiyat cuma kaki je lah dah tak kuat tapi atok kim masih boleh drive lagi . tapi bile atok dah kat rumah nie and memandangkan kakinya mcam tak kuatkan . ade cucu yang boleh drive nie , habislah dihentamnya soh jadi drebar . hee . tapi tak pe lah . ok je . tengah masih mood baru dapat lesen :P haha ~ 

so , bile tengah duduk2 tengok tv kat rumah nie ayat biasa ....
" along ~ jap lagi kita pergi tesco ye "
 "along ~ esok pergi rumah makngah jup "
" along ~ nak hantar barang kat hulu langat jap lagi "
along ~ rumah tok long tak pergi lagi nie . bising orang tua tu "

haha ~ kim pun menurut jelah . cucu yang baikkan :P haha ~

ni lah kerete yang kim bawak kehulu kehilir .
amik dri En google





Thanks for READING . Datang Lagi :)

10 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

auto manual dik??

akk berbulan sudah tak drive..huhu..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

auto je kak . heee ~ so , no hal je lah nak jd drebar ! haha ~

cik Kartun said...

huhuhu fhm2..CK p0n cm tu klu kt umh..jdi driver x brtauliah :)

smilenajah93 said...

cik Kartun

haha ! samalah kitaaa nie . hik hik ~

Lily_Omar said...

ececeh aq thu sbnrny ko nak HIGHLIGHT kereta 2 sbnrnya kn...ckp jela, aq thu dah...

Muhammad Adam bin Roslan said...

drive manual la kim.. bru stail!! haha
btw, asal mouse gambar angry bird? x da gambar lain ke?
=_="

logorithm said...

Qool! Umur 18 dah dapat lesen bawak kereta. Bawak kereta lawa lak tuh! :-D


Terbaru dari Logokoko:

[10PG] Cara memicit jerawat tak bertauliah

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

[U] Edwards Syndrome

smilenajah93 said...

Lily_Omar

lily , xpayah nak jealous sangatlahkan . siapkan ujian komp dulu :P eyt , smnjak 2 menjak nie cari gaduh je kau ngn ak en en ~ agaga ~ sabau je lah ~

smilenajah93 said...

Muhammad Adam bin Roslan

alah , ni kerete orang je la dam ~ agagag ~ nak buat mcm mane . heee ~ sje je ~ nnt free tukar lah ~ hehe ~

smilenajah93 said...

logorithm

hik hik ~ alhmdulillah , awal dapat lesen . weee ! hm , hik hik ~Kete orang bang oiiii ~