special for you and me ! watch out !

Friday, November 18, 2011

jom LIKE

selamat kembali . heee ~


korang kenal tak simbol nie ?
tipulah kalau tak kenal . hee ~
adik kim yang darjah 2 pun boleh kenal tau . 
lainlah kalau korang tak de fb . 
tipulah tak de fb . hee .
 ok , kat sini just nak share satu cerita .

hm , kim baru je buat fanpage untuk blog kim nie . 
hee , saje je lah untuk kawan2 tahu kewujudan blog kim yang tak seberapa ni .
once bile sekali korang like fanpage ni and kim post Entry baru kat situ , korang boleh la bace ye kan .
tahu jugalah kim update2 entry baru kan kan . heee

anyway , nak wish thank you very much !
kepada kawan2 kim yang mengelike fanpage untuk blog kim tu :)
terutamanya kepada Sakinah and Aidil sebab jadi orang pertama and kedua like fanpage tu :)
heeee , jom pergi blog Sakinah and Aidil ni . heeee ~
sebagai penghargaan , kim promote korang .
aha ! satu lagi , jom tengok blog adik manis ni :)

korang dah like belom ??
jom LIKE sini :)
thanks 

lihat kanan :)




Thanks for READING . Datang Lagi :)

15 cuit2 manja:

skeen said...

muahaha terharu den !
thanx ye :)

smilenajah93 said...

skeen

baru nak mengomen ye kau ~~ haha !

Cik Nurul said...

like like like! ^^

smilenajah93 said...

Cik Nurul

THANKS DER :)

nikman malek said...

haha....nikman org ke 100 tepat :)
hehe..lawa gak no 100 nih...

nikman malek said...

nikman org ke 100 like..
yezza...dpt no yg lawa...hehe

smilenajah93 said...

nikman malek

wahhh ! thanks nikman :)
hebat heyy !

aimie amalina said...

weee
salam kenai kamuu!
epi blogging taw !

kim heeruul said...

teringin nak buat..tapi malas la pulak..haha

tya omar said...

gerun dohh! thumbs up. tabik gler! XD

smilenajah93 said...

aimie amalina

thanks aimie !
salam kenal juga :)

smilenajah93 said...

kim heeruul

tu lah , dulu mlas juga ~ tetibe rajin . hee ~

smilenajah93 said...

tya omar

xyah nak gerun sangat lah kau pun ~ heee !

cik Kartun said...

done!
hehehe CK pernah try nak wat fanpage nie..tapi x jadi..sungguh bendul la CK niee hEEE~

smilenajah93 said...

cik Kartun

kim pun saja je try ~ heee ~ xtau plak boleh jadi . heee ~