special for you and me ! watch out !

Sunday, November 20, 2011

Jom Join My Bloglist

hm , tetibe rase nk join satu segment lah . dari cicaktersepit . heee , jom tengok syarat2nya dulu~


* Buat satu entry mengenai Jom Join My Bloglist
dah buat dah atas tu :)

* Letakkan BANNER kat atas tu dalam entry korg
ni die banner
nak join , KLIK banner tu ye .

* Follow blog nih [tak wajib pon]
alah , kim dah lama folow lahhh . hehe ~~ so , xyah follow lagi :)

* Komen sikit pasal transformasi yang berlaku dalam blog saya
hm , ape yang kim nampak , dari banner yang agak comel smpai banner yang sangat simple . even simple pun still nampak ceria . sweet aja nak masuk blog nie . hm , teruskan usaha memblogging k . salam perkenalan juga :)

* WAJIB tinggalkan link entry korang pasal BENDE nih kat ruangan komen
ouh , wokay ! lepas kim siap Entry ni , kim tinggallkan k :)


aha ! tu die segment kali ni , jom serbu :)



Thanks for READING . Datang Lagi :)

7 cuit2 manja:

hanna said...

thanx join!! =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear~

smilenajah93 said...

hanna

welcome :)

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

thanks sys :)

Rahmah Ram Ram said...

Salam,

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking dan Salam Maal Hijrah.

hanna said...

senarai nama my bloglist suda kua...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/senarai-nama-my-bloglist.html

smilenajah93 said...

hanna

ouh yeah ! jom tgk !