special for you and me ! watch out !

Friday, November 11, 2011

11.11.11


comel kan tajuk tu .
kalau comel KLIK SINI 
hehe , saja je . jangan marah .
if tak cakap bende ape pun korang mesti dah tahukan .
inilah tarikh harini . 

ade ape dengan tarikh ni ?
hm , sebenarnya tak de ape pun yang best 
cume just nak share entry sempena hari ni .
sempena tarikh yang comel ni .

ramai orang kata , special day . yeke ??
kim pun tak tahulah ape yang special sangat 

kat sini nak bgtaulah .
 korang TAK bolehlah nak mengagung2kan sangatlah tarikh ni .
mana tau ade perkara lain yang tak pernah kita terpikir disebalik tarikh nie .
kita tak tahukan . 
orang yahudi buat macam2 untuk rosakkan kita .
mana tahu , ini adalah hari pengakhiran buat kita .
hari ni hari jumaat lagi tu .
wahai ummat Muhammad !
sudah bersediakah kita andai perkara ini benar ?
cukupkah amalan yang kita buat selama ini ?

janganlah kita berseronok berlebihan pada hari ini .
 jalani hari anda ni dengan baik dan mengikut kebiasaan .
cuma perkara utama jangan dilupakan ,
seharusnya hari ni lebih baik dari semalam kan :)



semoga sempena hari ni ,
kita jadikan hari yang sangat indah buat kita :)
hari yang lebih bersemangat untuk menjalankan ibadah .
hari yang lebih hebat untuk menjadi seseorang yang hebat !
hari yang lebih panjang untuk mematangkan diri
hari yang lebih cantik untuk muhasabah diri



LOVE WILL BE YOURS IF ALLAH IS THE FIRST IN YOUR HEART

┈┏┓┈┏┓┈┈┏┓┈┏┓┈┈┏┓┈┏┓
┏╯┃┏╯┃┈┏╯┃┏╯┃┈┏╯┃┏╯┃
┗┓┃┗┓┃┈┗┓┃┗┓┃┈┗┓┃┗┓┃
┈┃┃┈┃┃╭╮┃┃┈┃┃╭╮┃┃┈┃┃
┈┗┛┈┗┛╰╯┗┛┈┗┛╰╯┗┛┈┗┛

Thanks for READING . Datang Lagi :)

16 cuit2 manja:

Aesya Zealous said...

sekadar nombor shj..tak ada beza dgn hari2 lain..kan kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

smoga semua baik harni.

smilenajah93 said...

Aesya Zealous

yeah , betul tu :)

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

insyaAllah amin ~

Faaizz d. Zul said...

ramai yg akad nikah arini.

=)

fadh leyanie said...

siapa lahir hari ni number IC dia cantik :P

fiQ'Ra said...

tak ada apa kot dgn tarikh tu ;) mungkin setengah org je yg rasa best dgn tarikh tu ;)

Saiazuan said...

ia cuma tarih :)

smilenajah93 said...

Faaizz d. Zul

aah ! dengar juga tadi kat WHI :)

smilenajah93 said...

fadh leyanie

aahkan . cantik lahhh :) depan je lah ~ heee ~

smilenajah93 said...

fiQ'Ra

tu lah . btul , btul, btul :)

smilenajah93 said...

Saiazuan

iyeee . btul tu :)

cik Kartun said...

nthh..n0thing special 2 me..huhuhu

Cik Jannah said...

sekali seumur hidup.

smilenajah93 said...

cik Kartun

tu lah biasa je kan kan :)

smilenajah93 said...

Cik Jannah

alhmdulillah