special for you and me ! watch out !

Friday, November 18, 2011

SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY


tagged by eMMe 



korang !! jom lah join . klik banner atas tu . 
ni syarat2nya ~
  1. Follow blog Hany. Mesti taw :P mekaseh :) kalau blog kim , harus je . tak paksa :P hehe~
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry ni :)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry hampa.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan depa taw :) Lagi banyak lagi bagus
  6. Letak link entry ampa kat comment box di entry ini :) And pastikan url tu full taw sebab saya akan update entry ni dari semasa ke semasa untuk masokkan url ampa.Time tu ramai2 pakat blogwalking n follow k! :)
    Contoh url : http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html
  7. Saya akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)



kim nak tag ----->>>


sape rase dia comel , jom join :) heeee ~

Thanks for READING . Datang Lagi :)

5 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hikhik..good luck!

smilenajah93 said...

:)

Hany Rara said...

tenkiu dear for joining :) jom bw :)

aimie amalina said...

selamat bersegmen dea!

nita said...

Salam.
Nita blogwalking cnie.
Salam perkenalan and follow awk dri segmen yg same.
Kalau sudi, singgah tmpt sye pulak yer ? Ngeh3!
Btw, nice blog! hehe... Segmen follow reramai