special for you and me ! watch out !

Tuesday, November 15, 2011

jom share nak kek ape ?

beberapa hari yang lepas baru je pergi ke 


dah lame sangat mengidam nak makan kek . 
barulah minggu lepas dapat lepaskan idaman :P
tetiba nenek nak belanja kek pulak . hee
seronoknyaaaaa ~

kek yang akan selalu dibeli kalau dah sampai kat secret recipe ni 
of course blueberry cheese cake . 
wahhh , tengok nie , mengancamkan . hikhik ~

ni lah gambar besaunyaaa . hehe ,
ucapan atas tu sesaje je sebab tak tahu nak tulis ape .
birthday family pun tak de pula masa terdekat nie .
so , untuk adik2 yang amik exam lah buatkan
kaci terharu sikit :P haha ~

pastu pekena sikit kek nie 
chocolate indulgence ni .
tapi yang ni tak leh la nak beli yang besau 
sebab kalau makan banyak2 cepat muak .
so beli lah se slice jep

itulah die kek2 yang kim akan buy kat sana .
yang lain ade lah rase2 juga ,
tapi x berkenan dihati . hee ~

kalau korang kek ape pula jadi idaman ?




Thanks for READING . Datang Lagi :)

18 cuit2 manja:

cik ubi said...

i love cheese ^^

afiqah airil said...

kalau aku cheeze choc dan white dark chocolate cheese. ;)

smilenajah93 said...

cik ubi

wah ~ samalah kita ye :)

smilenajah93 said...

afiqah airil

wohowww ! cheese choc pun best kott ! hik hik ~ asl cheese . heee ~

Lily_Omar said...

kim ko wat aq jeles dhla aq memang tgh m'idam kek skg....tgk pulak ko dpt mkn kek secret recipe, haish!!!

smilenajah93 said...

Lily_Omar

haha ! rileks la broo !! haha ~ hm , buatlah birthday party , nnt ak dtg makan . muahahhah ~

afiqah airil said...

@smilenajah93
sebab cheese kalau campur dengan coklat sangat sedap! seriously.bagi aku laa ngee~ ^_^v

Aiisyah Gazali said...

sye xsuka cheese kek.. so, sye akan pilih kek yg xde cheese.. especially chocolate ;)

Saiazuan said...

hmm dr dlu smpai skrng bukan penggemar kek.. huhu suka lg mkn biskut.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk suka sume yg ada cheese..heheh

smilenajah93 said...

afiqah airil

wahhhh ~ yelahhh , ak asal cheese ak balun je . hehe ~

smilenajah93 said...

Aiisyah Gazali

ouh ~ yelah . masing2 ade pilihan sndirikan :)

smilenajah93 said...

Saiazuan

owhhooo ~ biskut . ok juga tu . biskut ape best ek ?

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

akk ! samalah kita :)

dayahAzam said...

i like OREO CHEESECAKE muahahaha. cheese terbaikk! boleh gemokk wakakaka ;D

smilenajah93 said...

dayahAzam

nak juga OREO tu ! haha ~ hm , agakla dayah . xleh makan selalu heeee ~

nur fatihin said...

rindu secret recipe (':

smilenajah93 said...

jom lah g sercet recipe reramai . heeee ~