special for you and me ! watch out !

Wednesday, November 9, 2011

rindunya sekolah :)

wahhaaa ! jup2 , KLIK KEJAP JE
baru je sampai kat rumah ni . 
tadi kim drive kejap g UPM , lawat kakak sedara .
drive kereta atok kim yang baru sampai semalam .
alhmdulillah , harini semuanya berjalan lancar .
boleh drive dengan baik dan selamatnye .

aha ! aktiviti hari ni ialah , kim g melawat sekolah kim dulu
wahhaaa ! rindunya sekolah . RINDU

kim pergi sekolah sebab Cik sakinah kita nie ajak pergi tolong adik2 ajar addmath . yelahkan SPM dah nak dekat . so , kenelah bantu adik2 kat sekolah tu *adik kat rumah nie pun x penah nk dbantu :P hehe ~ hm , bile fikir2 balik , otak dah karat dah . add math dah dekat setahun tak belajar . tapi , disebabkan rindukan sekolah dan nak amik sijil SPM kim , pergi je lah kan . seronok juga jumpa adik2 .

alhamdulillah , kat sekolah tadi , ade jugalah penyelesaian add math yang kim dapat buat bile adik2 tanye . mula2 macam tak konfiden je nk jawab . bile sekali junior tanye dan dapat buat dengan betul , aha ! barulah ade semangat nak tolong yang lain . heee . alhamdulillah , adelah sikit2 soalan yang kim tolong adik2 tadi . weee . otakku masih berfungsi . hehe ~ alhamdulillah .

dah nak dekat setahun jugalah tak pergi sekolah , macam2 bende baru yang kiteorang tengok perubahan . yelah , naik tahun nie dah jadi klusterlah katakan :) 

rindunya asrama :)

wahaaa ! watercooler baru kott !

pergh ! arnab pun ade ? 

comel tak kami :P

ni lah asrama putera :)

kelas ku tahun lepas . rindu 5 Al-Ghazali

aha ! ni lah bebudak yang belajar add math .

rajinnya dorunk , minggu depan dah nk SPM .

nie driver kita untuk hari ini :)
pergh , dia bawak , JPJ yang lain bising :P

sempat juga beraya aidiladha kat rumah c kecil nie :)

ringkasan : harini ---->> tolong adik2 ajarkan add math , mengenakan driver , jadi JPJ , amik sijil SPM , jumpe adik2 junior , bertanya khabar cikgu , singgah rumah Puteri , drive dari rumah ke UPM . hari yang busy :P *busy sangat lah kan :P


SELAMAT MEMBACA !




Thanks for READING . Datang Lagi :)

18 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk gk rndukan zaman itu..

afiqah airil said...

puteri comel! :D
ahha..rindu dekat mak cik tuh. >.<

Lily_Omar said...

satu aq plik???
'minggu lepas dah nak SPM'<--actually wat r u meant 2 say kim?

k.h.a.l.i.l.a said...

bestnye pegi lawat skolah lame. ^_^

najah, nak mntak tlg boleh? vote sy kt link ni kalau sudi. smpai 14 nov 2011 je. TQ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

yeah ! btul tu . heee ~

smilenajah93 said...

afiqah airil

amboi , kat ak x rindu ?

smilenajah93 said...

Lily_Omar

haha ! minggu depanlah . adoyy , silap taip . thanks bgtau . hik hik ~

smilenajah93 said...

k.h.a.l.i.l.a

ok yunk ! i like k :)

Syazwan said...

dah hbis sekolah mula rasa rindu, sblum 2 msti pkir nak hbis skolah cepat kan..;)

smilenajah93 said...

Syazwan

ye ye . btul tu . lumrah manusia ~

ummufayyad said...

huhuh..rindu maahad!!!

kim heeruul said...

rindu jugak..=(

cik Kartun said...

waaa pndai add math..huhu
pasnie leh bukk tusyen kt umah la yew.. ^^,

fae jamal said...

rindunya zmn sekolah dulu...huhu

smilenajah93 said...

ummufayyad

ak pergi maahad lah tadi :)

smilenajah93 said...

kim heeruul

samalah kita :)

smilenajah93 said...

cik Kartun

hehe , CK , biasa2 jep . hee ~ tapi memang minat addmath nie dari f4 . so , agak seronoklah kalau orang tanye . tusyen ??? hik hik . insyaALlah :)

smilenajah93 said...

fae jamal

jom balik sekolah . :)