special for you and me ! watch out !

Saturday, November 5, 2011

FB kene culik

FB pun boleh kene culik ?? 
haha , jom dengan kisah ni . *kisah sangatlahkan :P

sejak belakangan ni , FB kim selalu online .
bukan disebabkan kim ade depan lappy atau pun saje terbuka .
tapi , memenuhi kehendak adik kesayanganku , 
ABDUL ALIMULHAKIM
nak main NINJA SAGA .

so , penangan NINJA SAGA , FB KIM kene CULIK :P

disebabkan kakaknya yang baik , bagi jelah c kecik ni main . bukannya die xde FB , ade je . tapi , die kata , main game ninja saga kat FB nya tak best sebab level dah tinggi sangatlah .

 ade ke pagi tadi sebuk mengacau kim mintak suruh buatkan satu lagi akaun FB untuk die . try punye try , tak boleh . haha . so , tak jadilah nak buat . *sebenarnya memang saja tak nak buatkan . heee . jahatkan :P 

disebabkan tak boleh buat akaun lagi satu , kim terpaksalah korbankan FB kim untuk dia main game ni . huh , takpelah . bagi je lah . kang nangis malas nak pujuk . heeee . so , FB kim pun sedang diculik olehnya sekarang . tengah mainlah tu . hmm . . .

JOM MAIN NINJA SAGA :P




kadang2 dia ada juga ajar kim main mende ni . heh , kim dengar je lah . penah sekali try main , hik hik , xbest . biasalah , kita yang dh besau2 ni , mane ade taste nak main mende2 ni lagi . hehe . lagilah girl kan kan . baik baca buku @ buat blog :P haha ~ 

SELAMAT BERBLOGGING :)

MAKLUMAN :::
SEKIRANYA FB KIM SEDANG ONLINE , KADANG2 , BUKAN KIM YANG GUNA TAPI ADIK KIM YANG GUNE K :) MAIN MENDE ALAH ATAS NI . SO , IF TAK BALAS KOMEN OR CB TU , FAHAM2 JE LAH YE :) SORRY .

Thanks for READING . Datang Lagi :)

10 cuit2 manja:

Lily_Omar said...

eheh patut pon...

eleh kim tipu ko dh besau xsuka men game...aq still men agi cmne, sdgkn aq lagi matang dri ko!!! hahaha

smilenajah93 said...

Lily_Omar

aha , lenkali jgn nk marah2 ak k . kalau ak x blas tu , fhm2 jelah ye .

ahaks ! matang sangatlah kau pun . main game x ingt dunia . ingt lg main dengan mulut2 kau skali . xtahan weyh ! ak ade lagi gmbar kau main game tu :P haha . nnt ak update :P

Lily_Omar said...

XIDUP LAMA KO WEY klu ko post kat mn2 laman sesawang yg m'bolehkn org awam melihatny....(AQ CKP BTUL NI)

smilenajah93 said...

Lily_Omar

haha , takut kau . hee . rileks lah beb ! ak gurau je lah . muahaha ~ suka aak tgk kau gelabah :P xtahan ! heee ~:P :P :P

Bro Ahmad said...

amboi bukan main suka dia main games hehee

smilenajah93 said...

Bro Ahmad


agaklah . tau xpe . ponat nk melayan ~

cik Kartun said...

ciss2..ingat kan kene hack tadi hihihi

kim heeruul said...

gua tak main application fb..nnti gua hantar im bnyk2..mesti adik lu panas..haha

smilenajah93 said...

cik Kartun

haha , saje je buat hot tajuk :P hee ~

smilenajah93 said...

kim heeruul

eiceh . haha ~ xkn dilayannya c kecik tu . hntar lah . game die utamakan :P