special for you and me ! watch out !

Saturday, November 12, 2011

jamuan rumah Cik Amie

semalam kim menghilang kejap .
hehe . kesian cik kartun , kim bace CB kat kiri tu die mengadu blog dier kene remove .
sorry CK , kim baru bace tadi . tapi tengok blog CK dh ok kan . alhmdulillah ~
jom lah tengok2 blog die yang dh sihat tu :) hehe ~

ok , selama kim menghilang semalam , sebenarnya kim pergi rumah kawan kim kat kajang . farahAimi . die ade buat makan2 sikit . kami batch 93 di jemput untuk memriahkan suasana . memula tu ingtkan x ramai sangat yang pergi , sekali dapat tahu , pergh ! ramai kot . segan pula nk masuk . hee . tp bile dah masuk tu ok je .

seronok amat jumpe kawan2 lama kot . dh hampir sebulan tak jumpe . sekali jumpe kemeriahan terasa . macam2 bercerita . pasal U , pointer , exam , kwan2 baru . seronok lah dorunk . 

jom jom kita lihat ape yang berlaku semalam ......

makan ! makan ! 

seronoknye bersembang ~


minum , minum .

BBQ

keadaan semasa jamuan . 

 inilah kami !! 

kredit to tuan rumah ~

yang baru sampai ~

sedapnyaaa ~

tangkapan diam2




batch hamidian 93 :)






p/s : petang tu moyang kim selamt kembalik ke rahmatullah . then , lepas balik je jamuan tu , kim bergegas balik melaka lawat arwah kat sana . kepada semua pembaca , sedekahkan Alfatihah kepada moyang kim yang selamat kembali ke rahmatullah semalam . Alfatihah ~

Thanks for READING . Datang Lagi :)

7 cuit2 manja:

cik Kartun said...

eeeiii malu..dah besar2 nak ngadu2..anak sapa la tuuu hahaha.
kim! dtg kajang tak g tau..huhuhu

smilenajah93 said...

cik Kartun

haha ~ tu lah kan . hee . hm , alah , umah kat kajang juga ke ??

adwafarahin said...

bbq n cake nmpk yummy!

smilenajah93 said...

adwafarahin

haha ~ sdap2 ! hihi ~

Eena Arrina said...

"hey dude..do follow me..ena ada adiah utk mereka comey sekalian yg follow ena.. :P"

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya mkn2..

al-Fatihah utk arwah..

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

best best ! hee ~

alfatihah ~