special for you and me ! watch out !

Tuesday, November 29, 2011

3 hari menghilang

yeah ! seperti tajuk diatas . 
kemana perginya kim 3 hari ni ? 
sempena maal hijrah nie ? hehe ~ 
yeye jep . ok , nak cerita2 sikitlah hari2 b4 nie . 

ok , start dengan sabtu lah kan :) sabtu macam biasa kim x kan update blog nie . sesapa yang bace blog kim selalu tu tahu la pasal nie kan . kim kerja sabtu . so , memang xde harapanlah nk update blog ni . then , lpas kerja sabtu tu terus pergi rumah pakngah kim kat kiara hills . hari ni birthday adik saudara kim , jadi kononnya nak meraikannyalah :) hehe . lagi pun esoknya maal hijrah , so , family kim belah abah berkumpul kat rmah pkngah . bace doa akhir tahun n awal tahun hijrah nie reramai :) abah ade 3 orang adik beradik je , fmily pakngah , fmily paklong , fmily kami (paksu) tambah atok n nenek :) selesai segalanya , kami bertolak pulang .


ahad tu , kami pergi lagi kerumah pakngah , berkumpul n siap2 nak pergi shopping . hehe , kami pun pergilah meronda2 kat KL tu . wah ! seronoknya berjalan , beli baju baru segala , makngah belanja . hee , seronok amat nie , thanks makngah . hehe . 5 helai baju kami balun . kim n adik kim lah . semua baju tu kami beli kat semua house je . seronok betul tengok baju2 favourite kim kat situ . bling bling mata nie . hehe :) harga pun ok je biasa2 . diskaun lagi . heee .

     
amik dri En google :)

then , isnin cuti maal hijrah kan . jadi , kim amik la kesempatan ni g kerja . alang2 tu isi masa lapang sekali . hehe . seronok juga isnin ni punye kerja . alhamdulillah , ade lagi masuk gaji kali nie :) alhamdulillah . tapi penat sikitlah . then , malam tu balik terus tidur , hee . 

tu je lah , so , harini kim nak masuk kerja dalam komp balik . 
hehe ~ ok korang ! selamat membace . 
tak lupa juga nak ucapkan salam maal hijrah :) 
semoga hari ini lebiih baik dari semalam :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

12 cuit2 manja:

cik Kartun said...

cuti2 p0n keje ke kim?

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe..owh,itu aktivitnya ea..

smilenajah93 said...

cik Kartun

haha ! tu lah kelebihan kim , kerja waktu cuti . tapi mase org keje , kim x keje . hehe ~ best !

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

iyeee kak !

mc'yun said...

waa, bez nyer g shopping..eh kim, actually ko keje per nih??

smilenajah93 said...

mc'yun

best best ! heeh ~

tya omar said...

income masyuk lah!! Belanja babe! Haha~

smilenajah93 said...

tya omar

eiceh ! haha ~ jauh la kau ! hee ~

kura said...

salam maal hijrah.

berjalan sakan ye. wuu.

smilenajah93 said...

kura

hehe ~ sakan juga lah kura . heee ~

nuyui a.k.a miss YUI said...

p/s: join just letak url..xpyg yg leh terus direct ke link tersebut okies..

contoh camni

http://nusha1706.blogspot.com

lau kamu klik,takleh terus ke blog akk ^__^

Yasmin ♥ said...

Selamat kembali ..