special for you and me ! watch out !

Tuesday, November 1, 2011

1 . 11 . 2011


lame rasenya x post . whoa . kebuntuan idea suda . tapi disebabkan jalan blog Cik Kartun tadi , tibe2 je rase semangat nk mengepost tu bertambah . haha . nie semua sebab cik Kartun kitalah nie :P hehe . thanks CK :)

ok , kalini , post tak panjang . mengenai bulan  november ni . hee . sedar tak sedar dah masuk bulan november dah kita ni kan . baru je rase semalam baru dilahirkan :P *merepeklah kim nie . hehe . gurau je . oklah nak cerita ape ye . hmmm . . 

aha ! mase bulan oktober dulu , kim ade berniat untuk menghabiskan bulan november ni dengan study lah sikit2 untuk next sem nie *ceh , apsal kau rajin tetiba ni kim ? eh , kim memang rajinlah . haha . korang je yang tak tahu . hm , tapi hari ni kim tak mula2 lagi study . mcm mane nie erk ? haha . yelah persediaan untuk next sem lah katakan . tapi sekarang ni kim nak mulakan dengan study subject2 mase SPM dululah macam akaun and add math . memandangkan next sem ade kedua2 subject ni . tapi kim ade juga terniat nak pnjam buku dari kawan2 yang dah amik subject ni sem lepas . tapi belum kesampaian . so , tengoklah dulu macam mane ye . tapi buat masa sekarang ni kim akan pinjam buku2 adik yang SPM je lah dulu untuk study sikit yang dah lupa tu kan . maklumlah setahun tak main dengan nombor . kang blank pula masuk sem depan ye tak . hee . so , ni pun kira azam untuk berjaya lagi sem depan dengan result yang dah ade sekarang . insyaAllah . 


so , kawan2 blogger sekalian . doa-doalah untuk kim istiqamah nak belajar nie ye . tapi jangan risau , blog akan sentiasa diupdate waktu masa lapang . hee , mane boleh berenggang dengan blog nie lagi2 janji kepada CK ye dok :P . hee . so , hari ni , kim akan start malam ni . insyaAllah . heheh . bersedia untuk berhadapan dengan En2 buku pula . hee ~


mesti pelik adik kim bile kim mintak buku kat die karang . haha , peduli ape :P

Thanks for READING . Datang Lagi :)

12 cuit2 manja:

nuyui a.k.a miss YUI said...

blja elok2 tau..

good luck!!

Lily_Omar said...

hampeh...apkedehal ko rse lama xpost! aq rse cm slalu je ko post smp letih wey aq nak komen...

GOod luck byk r study...

afiqah airil said...

bagus najah! aku tau kau memang rajin study awal. :D
all the best. semoga sentiasa cemerlang yo kawan. :)

kura said...

sampai tak boleh berenggang dgn blog? amboii.. heheh

cik Kartun said...

hey study dulu syg..plajarn tu penting..^^,
Btw thnk heee..

The Real Nurna Azrin (^_^)v said...

hihi.. all the best ^^

smilenajah93 said...

kak nuyui :

thanks kak . doakan saya naik sem nnt :)

smilenajah93 said...

lily :

rileks lah weyh ! haha . letih sangtlah kan kau pun . agag ~

smilenajah93 said...

afiqah :

thanks fiqah . haha . kau lgi lha rajin . mcm ak x thu ~

smilenajah93 said...

kura :

ahaks ! puyus je tu :P
heee~

smilenajah93 said...

cik kartun :

ye yunk ! thanks . study smbil berblog pun best ap :)

smilenajah93 said...

the real nurna :

thanks :)