special for you and me ! watch out !

Monday, January 2, 2012

Bye Kanak2 !

Assalamualaikum .
post ini khas untuk sesiapa yaang bergelar kanak2 sekolah :)

pejam celik pejam celik , dah pun masuk tahun baru .


semua mesti dah siap2 beli barang2 baru kan .
baju baru , beg baru , alat tulis baru , buku baru .
tak sabar lah tu nak pergi sekolah ye kanak2 :P 

hm , okay kat sini just nak ucap ...
All the best masuk Skolah nanti .
yang amik UPSR , walaupun exam yang agak mudah , tapi kene rajin juga tau , sekarang orang dah pandai2 belaka . nanti boleh masuk sekolah yang bagus2 :)
sesesapa yang nak amik SPM tu , belajar sungguh2 tau . jangan belajar last minute . nanti diri sendiri yang rugi . mase depan kat luar sana nanti . SPM penentu nak sambung pelajaran tau . jangan dan terkena baru terngadah . hehe .
dan kanak2 yang amik peperiksaan yang kecik2 tu , walaupun biasa tapi kene bljar sungguh2 juga k . usaha tangga kejayaan . nak berjaya kene mula dari bawah :)


ALL THE BEST !
SEMOGA BERJAYA !


JOM JOIN BLOGLIST KIM

p/s : kim pun nak masuk sem baru kat UIA nie , doakan yee :)

Thanks for READING . Datang Lagi :)

11 cuit2 manja:

Lia Irdelia said...

hahhaa,
musim sekolah bakal bermula...

NiaLidia. said...

hehe kita tak sekolah dahh. rindu pulak kat sekolah :D

zeeck said...

usaha tangga kejayaan!!! :D

cik Kartun said...

waa.. gud luck kim..
CK rindu nak kembali ke sekolah.. jeles tngok adik2 beli brg sek huhuhu :(

Tihara said...

selamat bersekolah adik2..hati2 di musim temgkujuh..hee :)

smilenajah93 said...

Lia Irdelia

hehee ~~ musim U untuk kim jugaa ~~

smilenajah93 said...

NiaLidia.

btul2 ,,rindu kat sekolah kan :)

smilenajah93 said...

zeeck

hebat heyy !!

smilenajah93 said...

cik Kartun

goodluck juga CK :)

smilenajah93 said...

Tihara

hati2 yee ~ dengar tu :)

tya omar said...

bila sekolah dah mula, next sem pun bermula. start stress. habis rambut gugur pasni. haha