special for you and me ! watch out !

Wednesday, January 11, 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012

BEN ASHAARI
klik banner utk join ..

Kelebihan Blog Kim ??
err , err ... xtaulah . hahaa !
korang rasa ??
depends on korang nak cakap ape . 
yang penting , kim suka blogwalking and komen entry korang !
thats why perlukan pertolongan En Ben untuk mencari bloglist2 pilihan :)

Bahagian penting !
  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk FEB 2012
  2. Di FACEBOOK PAGE SANTAI BEN ASHAARI atau ruang komen ini nanti , korang pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini ..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
Dan jika anda bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..
“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

tapi senarai bloglist yang terpilih kim akan letakkan kat JOM BACA dan akan kekal insyaAllah :) ... kita juga akan menjadi kawan dalam dunia blogger :) 


Thanks for READING . Datang Lagi :)

16 cuit2 manja:

Aiisyah Gazali said...

wah.. sempat lg masuk segmen.. hehe ;)

smilenajah93 said...

selagi ade kesempatan :P heee ~lpas nie xde dahh ~

Eza Boom Boom :) said...

selamat bersegmen awak. Heee. hope dapat member bloglist yang gempaq2 :)

Nadiah said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

follow saya juga ye..saya sudah follow kamu...

tq

Miss Nadya said...

yeah...kim juin...nk tukar tau dengan kim..:)

dyabunga said...

anda berminat untuk menukar link dengan saya?

Prince said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Rahmah Ram Ram said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Mak Usu said...

Berminat x tuka link dengan Mak Usu??

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

nak tak tukar link dengan saya?=)

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

DAH FOLLOW DAN LISTKN=)

Nadiah said...

ya..berminat..follow saya ye....saya dah letak blog awak dlm bloglist saya...tq

Syieda™ said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Zamani84 said...

Anda berminat untuk menukar link dgn saya?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

tk :)

Zamani84 said...

done! sudah ada dlm list :)

Hanif said...

Saya berminat tawaran anda
Jom join Hanif Blog Bloglist
Ben Ashaari Bloglist Feb 2012