special for you and me ! watch out !

Tuesday, January 10, 2012

Segmen Mencari Bloglist 2012

Semenjak berada di Gombak nie , dah lama rasenya tak update blog nie .
kesian nampakk usang . tapi jngan risau , kim akan sentiasa BW blog2 korang .

okay , sementara tengah free nie , kim nak joinlah satu segmen blog kegemaran kim nie ... hehe , jom lah join , tekan banner comel bawah nie untuk join :)

syarat yang sangat mudah dan simple .. jom reramai ..
SEMOGA BERJAYA *cakap kat diri sendri :P hehe ~

nak tagged CK dan GREEN




Thanks for READING . Datang Lagi :)

13 cuit2 manja:

cik Kartun said...

join ke x?
bila free t CK join ehh.. ngh wat report. bila tarikh ttup?

smilenajah93 said...

@cik Kartun

okayh !! semingggu dari semalam :) selamat buat report :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rajin dia ni..bgus 2..

Nisa Greennnpanda said...

wah..akak kne tag eh..hehe..
thanks dear.. akak dh join dh semlm, ngehehe.... lain kli tag akak lg.. suke3.. >_<

Miss Nadya said...

eh kim...mmg lah kim dh hantar lah sayang...kan akak dh masukkan nama kim kat entry ni..

http://www.nornadiah.com/2012/01/update-untuk-pemenang-1.html

sayang ni wat akak cuak jer...:)

Tihara said...

nice segment.. :)

Eza Boom Boom :) said...

Selamat bersegmen dear :)

iLiAiSyAhkaDir said...

Singgah sini dari segmen yang sama.. tengok org lahir tahun 1993, terasa tua diri ini.. huaaa... camne ni... jom lawat my blog. iliaisy.blogspot. if sudi boleh follow juga =)

Cda CdOot said...

Senyum sini !! ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

fafa said...

singgah dr segmen yg sama !

Ekmi Rabat said...

Salam, datang dari segment yang sama & dah follow blog nih. Keep in touch yea :)

http://www.ekmirabat.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

Izz Faizah said...

dr segmen yg sama...selamat brkenalan..

http://izzcikcokelat.blogspot.com/

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
salam erkenalan...^_^