special for you and me ! watch out !

Monday, January 2, 2012

Bloglist 2012

New Year ! New Announcement ...

perasan tak bloglist kim kat sebelah tu dan sikit ?
hehe , sebab tu lah ade pengumuman kali nie :)


jom join bloglist kim ... 
kali nie kim nk jadi readers yang setia 
dan kim juga mahukan readers yang setia membace blog kim nie .

nak tak jadi bloglist kim ?
bolehlah kim selalu2 kutuk komen entry korang . 
hehe , kalau sudi , marilah join . mudah jee ...
tak perlu buat entry .. cumee ...

1 . like kan fanpage blog kim . LIKE SINI  .
2 . followlah kim kan . name pun readers setia :) hehe .
3 . akhir sekali , tinggalkan link ke ruang komen tuu ..
* agak2 ade orang yang nak join tak ?

okay ? senang je kan ? hee ... 
jomlah join reramai . 
kalau kim berminat dengan blog tu , nanti kim akan senaraikan dalam bloglist kim sebelah tu . seboleh2nya kene selalu update entry tau . insyaAllah senang terpilih . 
promote : kim rajin komen entry tau :P hee ~

sesape yang dah ade kat senarai bloglist tu , xpayah nak sebuk2 join lagi :P haha !





Thanks for READING . Datang Lagi :)

23 cuit2 manja:

Azzah said...

saya punya bloglist yg lama punya..itulah yg kekal dan setia..:)

akuamir said...

nak nak! haha..
salam kenal,, dah follow,, nak letak dalam blog list camanakah?? aiyark..
t klo free lawat lah blog saya,, ajar saya sket,, :)

Nisa Greennnpanda said...

wokeh..join2.. ^_^

greennnpanda88.blogspot.com

link blog kim ade kat dlm blog list "GENG fiQ'Ra" kat blog sy yg nie: greennnpandalist.blogspot.com

^_^

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

join k :)

zeeck said...

siap! :D nak bloglist~

♥ ieRa ♥ said...

dah join..Kedaikasperskyonline

http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/

Aiisyah Gazali said...

saya nak jadi bloglist kim.. hihihi

http://roseskalerful.blogspot.com/

cik ayuni said...

eden ak mintak join jgak bole??

smilenajah93 said...

cik ayuni

alahai , join je lah :)

nFx said...

nk joinnnn...hahaha

nFx
noframex.blogspot.com

Yasmin Aris ♥ said...

jom jom joinn ! heheh

cik ayuni said...

nie ak punya..
http://killmelollichoc.blogspot.com

Lia Irdelia said...

hye dear..

saya join..

:)

jum singgah..

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/

zeeck said...

eh lupe nak bagi link :D

http://hyperbolla.blogspot.com

tya omar said...

takde cahnce aku nak retis. kau dulu dah retis. haha

smilenajah93 said...

tya omar

macik ! jom join lerhh ~~~

Tihara said...

dah join :)

http://herba-tihara.blogspot.com/

cik Kartun said...

waa.. nak join boleh??
saje gedik2 hihihi..
btw, kim sowi promote kim dengn tuan2 nye sekali dlm blog CK huhuhu maaf yew ;)

smilenajah93 said...

@cik Kartun

tak payah :P hehe !

ouh , amboi222 ~~ seronoknyeee :P

Miss Nadya said...

sayang,boleh ke buat banner on9 tu??:tengok tuto akak..tp bukan on9 lah..:)

1. http://www.nornadiah.com/2011/10/tutorial-buat-banner-animasi-macam-nad.html
2. http://www.nornadiah.com/2011/10/tutorial-memasang-kotak-banner.html

NiaLidia. said...

:D

http://nialidia.blogspot.com

follow lama dahh .

PeJuAnG CinTa said...

dah like fan page ko.. haha
ni ha baru je siap.. fresh lagi =P http://pejuangcinta93.blogspot.com/2012/01/menjadi-diri-sendiri.html

Aime said...

Join ye kak kim !!
http://aiman-cool-aime.blogspot.com