special for you and me ! watch out !

Friday, January 13, 2012

A week in UIA Gombak

Assalamualaikum !


wah , dah siap berblogwalking barulah nak mengepos entry nie . hehe !
jom tengok , ape ade dengan entry ni .

pejam celik pejam celik , kim dah pun berada di UIA gombak hampir seminggu . hehee , macam2 perasaan ade seminggu nie . seronok ade , penat ade , letih ade , macam2 lah . hehee . jom tengok ape berlaku di tempat baru bagi kim a week nie .

Ahad , 8hb Jan
pendaftaran di UIA Gombak , Mahallah Maryam . 
teruja dapat bilik yang agak selesa . jom tengok bilik kim di  ENTRYINI . 

Isnin dan Selasa, 9hb dan 10hb Jan 
kelas belum bermula . dua hariini diberi peluang untuk meronda kawasan UIA nie . kehulu kehilir kami pergi nak cari kelas , department , cafe dan lain2 .

Rabu , 11hb Jan 
kami bertungkus lumus berjalan untuk ke kelas , boleh tahan jugalah macam ENTRYINI . kelas pukul 9 , pukul 8.15 dah gerak . hehee , takut lewat punye pasal . hehee , kelas harini cume statistics je . tu pun tak belajar , cume taaruf sikit then beredar . kelas computer dan english takde . takde kelas kami gerak ke bilik lecturer beli buku .

Khamis , 12hb Jan
seperti hari rabu , berjalan kaki . nampak bas lalu lalang , tapi macam penuh je , so jalanlah lenggang kangkung reramai . seronok jugakan . hee . harini kelas Religion in Malaysia , English and Mathematics pun masih belum start belajar . cume berkenalan dengan lecturer je . petang tu kim jogging dengan kawan kim kat sport centre , first time g sport centre . jogging lah satu pusingan . best2 !

Jumaat , 13hb Jan
harini  agak teruja bile dapat naik bas . haha ~ tetibe pakcik bas baik hati berhenti mase kiteorang dalam perjalanan . wow ! seronok betul . hehee . kelas harini pun masih belum belajar . kelas computer dan akaun . kenal2 dalam kelas je . lepas kelas , kami menghabiskan baucer 1 Malaysia tu kat koperasi sebab dah takde buku nak dibeli . hehee . 


wahh ! 6hari dah berlalu . seronok juga kan ! hehee . tu je for now ! selamat bercuti 2 hari .. hehe !

jadual kelas kim untuk sem nie !



Thanks for READING . Datang Lagi :)

11 cuit2 manja:

zeeck said...

waow! :D

DiDiE eLa said...

masuk 8hb...lpas tue dah start masuk kelas..wooo~ didie daftar 8hb... kelas start 16hb nieh..hehe bersenang lenang dekat rumah lagi... bosan kot xde wat pape.. selamat belajar~! :D

mAi said...

dah 6 hari erk kite kat sini, x sangka, pejam celik pejam celik..bace n3 kau bru aku prasan dah hampir seminggu...hhuhuuhu...sekejapnye mase berlalu :)

Cik tikah said...

selamat belajar KIM :)

Selendang Merah said...

owh dh sem 3 yew.belajar leklok...jom2 abis kn baucer 1 malaysia..hehe

cik Kartun said...

nie rase yang bersemngat nk smbung bljar niehh.. Rindu suasana bergelar pelajar :(

Eza Boom Boom :) said...

semoga pembelajaran kim terus mantop lepas ni. Persekitaran dan kondusif. Heee, all the best dear! :D

Nisa Greennnpanda said...

wah..apsal klass english byk sgt klass? >_<

bestnye kim dh dpt voucher tue..akak xgi amik lg, huhu~... T_T

Miss Nadya said...

padatnyer...take care n gud luck syg..:)

PutryAin said...

wahhhhh memang padat... gud luck... nanti nak ezam bagi dapat flying colour okay hihih :)

cik ayuni said...

waa, mmg pack kot schedule ko..