special for you and me ! watch out !

Tuesday, January 3, 2012

Rubah GF saya ?

Agak2 penah dengar tak tajuk tu ?
yang minat kpop mesti tahu punye .

pernah tak tengok cerita korea nie ...
My Girlfriend Is Gumiho .



bestlah 
lawak 
comel 
sweet
romantis
semualah

agak2 , dunia nie , ade ke mende macam ni ek ?
rubah berekor sembilan nak jadi manusia .
rubah bercinta dengan manusia , dah lah rubah tu lagi cantik dari manusia . jealous !

p/s : jom terjah 8tv malam ni .
episod akhir pukul 8.30mlm nie .
ookay , ready nak tegok nie .
daaa , jup lagi sambung k .




Thanks for READING . Datang Lagi :)

33 cuit2 manja:

^^eKaTiKaH^^ said...

rubah?? ape tu?? hee~~~

The Real Nurna Azrin (^_^)v said...

best cite nim

cik ayuni said...

dah tgok dah cite nih..serious best..

kim heeruul said...

gua thu cite ini..tp xtgk lg..
sbb xde time

Lia Irdelia said...

best ker?....
heheehhe..

tya omar said...

nak kata suka k-pop tu takde lah sampai die hard fan. suka basic gitu je.

Miss Nadya said...

nad jarang tg0k sbb selalu trtd0..

P/s : nad jual buku sbb nk kurangkn buku yg ad kt uma ni..hehe..mana ada c0mel..biasa2 je...

buzz_ziela said...

suka tgok citer nie :D
klau ade nak bf rubah, msti hensem.. ngee~

akuamir said...

rubah??
dah macam naruto dah,,haha

Teenager Housemaid said...

belum pernah tgk lagi..
tapi taula cite ni lee seung gi n shi min ah berlakon..huhuhu

Aiisyah Gazali said...

cerita ni saya tgok kdg2 je.. memang lawa heroin tu ;)

p/s : gemersik kalbu tu cerita dia pasal raihanah yang kematian tunang dia.. pastu ada org lain lamar dia, dia xterima sebab dia syg sgt dengan tunang dia tu ;p

smilenajah93 said...

^^eKaTiKaH^^

rubah tu sejenis binatanglah syg :)

smilenajah93 said...

The Real Nurna Azrin (^_^)v

best2 ,,, suka juga !

smilenajah93 said...

cik ayuni

tak jemu tengokkan ~

smilenajah93 said...

kim heeruul

haha ! tengoklahh ~

smilenajah93 said...

Lia Irdelia

terbaikkk ~~

smilenajah93 said...

tya omar

tahu tu kira ok lah kan :)

smilenajah93 said...

Miss Nadya

awalnyeee kak nad tidoo ~

smilenajah93 said...

buzz_ziela

haha ! betul jugakan . hehe ! nak jugalah ~

smilenajah93 said...

akuamir

ade gaya naruto ke ?? haha !

smilenajah93 said...

Teenager Housemaid

tengoklahh ~ x rugii :)

smilenajah93 said...

Aiisyah Gazali

kan kan . jealous :)

Cik tikah said...

cite ni sgt best!!! nangis kot. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

owh,tak pernh tgk..huhu.

cik Kartun said...

x layan korea heee :D

acheeqa farhana said...

alaaa....tak tau la...ape rubah tu?hehe

smilenajah93 said...

Cik tikah

kim pun nangissss :'(

smilenajah93 said...

nuyui a.k.a miss YUI

try tgk sys ~

smilenajah93 said...

cik Kartun

lebih kurang kita lah ~~

smilenajah93 said...

acheeqa farhana

binatang lah sayang ~ dia mcm musang juga ~

Miss Nadya said...

kim kim sayang..

nanti kita jumpa k.nad belanja mamam..:)

p/s :: akak jahit biasa je tu..:)

smilenajah93 said...

Miss Nadya

wahhaaaa !! nak nak !

Mr Iqbal Abdullah said...

Datang Blogwalking, ♛MrIx♂ komen:
batu tengok episod last malam tadi..tak best alih bahasa mandarin .....
Review Kopitiam Cina Muslim
Dakwah Versi K-Pop