special for you and me ! watch out !

Wednesday, January 25, 2012

Terperangkap !!!

first time in my life ...
selalunya tengok kat tv je .
tapi harini mengalami , terperangkap dalam lif .
takut yang amat tapi buat2 cool jee . hihii
tak tahu macam mane lif tu tetibe buat hal .
padahal awal2 mase naik tu okay je .
time turun pulak buat hal .

tersebutlah kisah :P hahaa !
kim n kawan kim , fizah nak balik dari department . mase memula masuk lif nak turun bawah tu , tengok macam biasa . okay je sebab before tu kitaorang naik guna lif yang sama . beberapa minit lepas tu tetibe rase macam lif tu berhenti . tengok2 kt tempat tekan nombor lif tu tak menyala . semua jadi kosong je . tapi alhamdulillah lampu terpasang . bile kami try tekan mane2 button tu , lif tu terhentak . yaAllah , memang meremang jugalah rasenye . dibuatnya lif tu jatuh kebawah . nauzubillah . uhuk uhuk . last2 kiteorang try call nombor yang ade dalam lif tu . lame jugalah kiteorng menginap dalam lif tu . sementara nak tunggu teknikal datang . 

beberapa minit kemudian , kami pun dapat keluar dari situ . lega sangatlah . hihi , rupanya kami terperangkap antara lif kat tingkat dua dan tingkat tiga . mase nk keluar tu kene lompat jugalah . hehe . dengan baju kurung , terpaksa jugalah . hihi . Alhamdulillah , semuanya selamat :)


lif tu tulis --
risau betul . lampu button tu tak nyala  .

buka pintu !!! kami nak keluar .. :P

fizah siap cari line wifi lagi . haha !



Thanks for READING . Datang Lagi :)

16 cuit2 manja:

dyabunga said...

kalau dya mesti dah gelabah giler..hehe

cik ayuni said...

kim, lif mne nie??...ya allah fizah, terbaik ah ciap cari wifi lagi...

Yasmin Aris ♥ said...

sempat lagi nak on9 tu.haha :D
naseb takde pape

Lia Irdelia said...

Ya Allah...
saya sgt fobia naik lif,,,
huhuhuhuh.

tpi trpksa naik jugaklah,,

Eza Boom Boom :) said...

syukur dah selamat. Alhamdulillah! Mesti nebes gilerr kan??? Lain kali naik tangga je okies.... seram pulak Eza baca entry ni..

Eza Boom Boom :) said...

Lain kali, hati2 tau.. nangis tak tadi?? huhu. Terasa hormon keibuan melonjak baca entry ni. risau Eza.. :P

cik Kartun said...

nie betul2 terperangkap nie.. alhmdulillah semua slmat.
btw, tak tahan CK.. kwn kim tu menyempat cari line wifi :D

gades pelik said...

huhu bahaya nye..nasib baik selamat..hehe bole jadi ala ala dalam secret garden

EZAD AMIR said...

amboi..smpat lg bukak laptop...keh3..mesti panik giler time kt dlm lif tu kan..hak3

smilenajah93 said...

Eza Boom Boom :)

kim mane main nangis2 nie :P hehe !!!

smilenajah93 said...

cik ayuni

lif kat OSC . hik hik ~

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh jd cam ni..risau2..

Nisa Greennnpanda said...

whoa~...dahsyat la..
nsb baik kim & kwn kim tue xde pape & slamat je.. seramnye t'perangkap dlm lif.. "-_-

tp, lawak gak aa kisah kim nie coz korg leh lg amik pic & cr line wifi, hihi~...

uih, akak rs tkut lak nk naik lif... ">_<

smilenajah93 said...

Nisa Greennnpanda

tu lah pasalnyaaa !! hik hik ~ tu sebab kiteorg fikir kat UIA kiteorg sendiri n lampu terbuka , so kiteorg boleh lah cool lagi ~ kalau x jangan hraplahh ~~ heheh !

PutryAin said...

kalau akk tak sempt nak on9... nangies lu kot :D

Miss Nadya said...

kakak pernah terkena mcm ni syg..eh ada ke wifi tu fizah??:D