special for you and me ! watch out !

Sunday, January 15, 2012

Sepi ...

alamak ! ahad sudaa .. aigoo .. 


esok dah start kelas lahh ..
maknanya start esok jugalah kim akan menyepikan diri dalam alam blog nie . 
mungkin hujung minggu jelah hidup pun .

hmm , dengan jadual kelas yang padat ,
tanggungjawab lagi terhadap perkara2 tertentu .
tak tentu lagi kim dapat bersama korang dalam blog nie .

tapi korang jangan risau , kalau kim ade masa , kim akan jenguk juga blog2 korang yang best tu . komen2 kim akan singgah juga blog korang . tapi tak janji tau . kalau ade masa terluanglah yee . tak tahulah bile masanya . hihi . hope adelah nanti .

jangan buat kim jadi mcm nie tau . hihi

untuk sem ini yang mungkin akan start belajar esok , kim nak lebih rajin daripada sem lepas . so , kene tinggalkan lah blog kesayangan ni kejap . hope , korang2 kat luar sana doakan kejayaan kim untuk sem ini insyaALlah yee . doakan kim rajin ulangkaji pelajaran tau . hihiii .. dan kalau ade ape2 info , roger2 lah kim ye . 

Salam Sayang ~
Kim Najah ...

Thanks for READING . Datang Lagi :)

22 cuit2 manja:

dyabunga said...

semoga berjaya kim..:D
jgn malas-malas ye..

zeeck said...

goodluck2 ! :D

Eza Boom Boom :) said...

okey, kim. :). Fokus kat study k dear. hee, tak hilang blog ni. Nanti Eza jenguk orite?? All the best.

cik Kartun said...

alaa.. mesti rindu kat kim :(

Cik tikah said...

jgn lupa jguk blog cik tikah taw :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe syg..fokus pd yg ptg okies..

akuamir said...

good luck ruse... :)

jangan ketagih blog sangat,, ta mau ta mau,,hhehe..

PutryAin said...

gud luck dear... tapi jangan lupa rest jugak tau... hiihi

intan_blur said...

belajar rajin2 dik..
jgn sia2 kan waktu belaja tu ye,,
belajar adalah 1 ibadah ;)

Teenager Housemaid said...

its okay kim..
pelajaran itu pentingkan..
goodluck, sis..:)

kim heeruul said...

kalau gua ada info about kpop nanti gua roger2 lu.hihi

Original CikTeddy said...

all the best for u ^_^

Penjual Reflesia™ said...

goodluck dear...=.= utamakan study dulu tau? hihih

Miss Nadya said...

dahulukan yg penting ye sayag..

belajar baik2 taw dear..:)

Lia Irdelia said...

selamat berstudy yerk..
hehehhe

Nisa Greennnpanda said...

alamak..makin busy la reader setia akak nie, hehe..
xpe dear, study lg pnting..hihi~.. ^_^

btw, kim dear.. akak kne refresh byk kli tau blog awk.. coz kuar simbol pelik2 kat entri td, xkuar huruf2.. pelik aa..nape eh?

smilenajah93 said...

Nisa Greennnpanda

hm , tu lah kak ~ saya pun x tahulahh ... aigoo ,,, kengkadang lappy saya pun mcm tu gak ~

Yasmin Aris ♥ said...

kim :D
Mane entry baruuuu

Tihara said...

datang jenguk kin kejap..sory mgu lepas akak gateaway..huu tk dpt bw ..stay cute kim :)

Miss Nadya said...

dapat buka blog kejap je ye dear?

xpe2..:)

blajar elok2 ye syg..

husnamujahidah said...

sy tag nama kak najah.. jgn lupaa bace tau!

http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/01/assalamualaikum-semua.html

cik ayuni said...

hepi study kim...