special for you and me ! watch out !

Sunday, January 8, 2012

ABC3.1d , UIA Gombak

Alhamdulillah , kim dah selamat sampai kat UIA Gombak .

hm , mase mula2 masuk pintu besar tu , dah rase teruja dah . wahh , indahnya .. jalan lagi sampailah terjumpa Mahallah Maryam . hm , besarlah juga Mahallah nie . 

jom kim describe sikit mengenai mahallah nie . 
Mahallah nie khas untuk Foundation study economy macam kim nie . ade lima block . 2 untuk brothers , 3 untuk sisters . walaupun mahallah nie bercampur tapi adelah pagarnye untuk sisters . insyaAllah selamat sebab brothers2 UIA mesti baik-baikkan . *kene puji sikit

okay , jom kita tengok biliknya pula . nombor atas tu , nombor biliklah . ABC for blok masing2 lah, *satu huruf je sebenarnya . saja lebihkan , 3 untuk tingkat tiga , 1 kira nombor biliklah , dan yang d kecil tu untuk personal room . jom tengok macam mane bilik die . mane tahu ade pula adik2 lepasan SPM jadi excited nak masuk UIA pula tetiba kan :) hee ~

tercari-cari nombor bilik ...
masuk2 jee , wow ! pandang kanan ..
pandang kiri ...
aha ! ni pun biliknyeee .. nampak d bawah tu , bilik saya ! :)
rupanya pintu atas tu hanyalah ppintu locker . bukan pintu bilik . hehe 
jom tengok katil dan tempat belajar pula ..
tengok ni , katil kat atas , tempat belajar kat bawah . katil die tinggilah .
belajar kat sini :) bilik kim ni tema biru pink , macam blog kim :P 
biru pink ! heheee ~

hm , begitulah biliknyaa . Alhamdulillah , selesa lah juga . lebih privasi . lepas nie kene lebih rajinlah belajar . xde orang nak kacau :P hehe ! tapi bosan juga , sebab hidup perlukan kawan :) kan ! kan , so kene cari kawan yang baik , macam ENTRY INI .

p / s : okay , nak kene siap , mak kim nak datang balik bawa tiikar getah pula :P hee . tikar getah pun biru .. hee ~~ daaa ! salam ! Selamat membaca !



Thanks for READING . Datang Lagi :)

24 cuit2 manja:

zeeck said...

terbaek lah suasana bilik dan tempat belajar tu :D goodluck study!

cik Kartun said...

waaa.. selamat menjalani tempat baru yew :D

Nisa Greennnpanda said...

wah..kmasnye bilik kim..dh la cam best aje.. sronok la.. bilik sorg 1 eh? ^_^

smilenajah93 said...

zeeck

heheee .... best kan :) kim pun suka!

smilenajah93 said...

cik Kartun

ok CK , nanti kim singgah ck pula .. hrini x smpat ~~ hehee sorry

smilenajah93 said...

Nisa Greennnpanda

dalam bilik 3.1 ade 4 orang , tapi dia ade sediakan ruang2 jadi mcm biliklahhh :) best juga !! hehee ~~

akuamir said...

untunglah UIA gombak.. :)

Lia Irdelia said...

blaja rajin2 oke..

:)

sYiRa LoKMaN said...

cam seronok je..ta sabar na masuk U :D

smilenajah93 said...

sYiRa LoKMaN

jom jom ! pilih UIA :)

Eza Boom Boom :) said...

best giler bilik. jelesss! :). Semoga dapat study dengan tenang okey. :)

Cik tikah said...

cantiknya :)

Teenager Housemaid said...

nampak pun mmg selesa..:)

smilenajah93 said...

Eza Boom Boom :)

amin , insyaALlah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu zaman dok hostel..zmn bljar..

cappuccino said...

bestnyeee bilik cantik !!
tak macam mahallah aisyah kat sini

PutryAin said...

ptry tengok cm best je. nampak keselesaan kat situ.. belajar elok2 ye dik:P

intan_blur said...

slm perkenalan..
ooo kat UIA jek..akk pun area gomabk jg..nnt blh kite jumpe.. ;)

Tihara said...

good luck....bilik dah selesa tuu :)

smilenajah93 said...

cappuccino

alhmdulillah :) hehee ~

smilenajah93 said...

intan_blur

waahh ~~~ boleh bolehh :)

Faaizz d. Zul said...

selamat burjaya di main camp. dkt tasik maryam tula org main kayak.
XD

*baru je tau student econs stay di Maryam*

smilenajah93 said...

Faaizz d. Zul

hehee , wahh ! mcm best ..

Miss Nadya said...

wah...kemas nye...dah nk sambung belajar dh ea...rindu kat kim sebab 1 hari tak blogwalking..huhu..;)

mesi best bila dh balik sana..:)

p/s :: kak nad xcomel lah dear..:)
baju melayu kucing tu nenek kakak yg jahit..:)